نوشته شده توسط : sina

چه شما آن را halving (هاوینگ یا نصف شدن پاداش بلاک) یا halvening بدانید؛ یکی از معدود چیزهایی که می توانیم در حوزه کریپتو از آن اطمینان داشته باشیم این است که بحث و گفتگو پیرامون پاداش استخراج بیت کوین طی شش ماه آینده شدت می گیرد. چرا؟ زیرا هاوینگ قبلی باعث حرکت گاوی (صعودی) قیمت شد و چه کسی در بازار کریپتو حرکت گاوی را دوست ندارد؟

بسیاری باور دارند که هاوینگ بعدی تاثیری مشابه خواهد داشت و این نگاه تنها به دلیل اینکه تاریخ خود را تکرار می کند نیست بلکه الگو ها نیز از این نظریه حمایت می کنند. اما اگر انتظار حرکت گاوی وجود دارد چرا تا به حال اتفاق نیافتاده است؟ چرا هاوینگ تاکنون روی قیمت تاثیر نداشته است؟

تاثیر هاوینگ بر افزایش قیمت

در ابتدا به بررسی این می پردازیم که هاوینگ چیست و چرا اتفاق می افتد. پروتکل بیت کوین برای کنترل تورم با سقف 21 میلیون بیت کوین برنامه ریزی شد که بیت کوین های جدید با ریتم تدریجی و کنترل شده به عنوان پاداش پردازنده های شبکه (ماینرها) وارد سیستم می شوند. میزان تولید آنها نیز در هر چهار سال نصف می شود و این موضوع با بالا رفتن سختی شبکه ارتباط مستقیم دارد.

در 28 نوامبر 2012، پاداش اولیه ی 50 بیت کوین جدید به 25 نصف شد و از 9 جولای 2016 ماینر ها برای پردازش هر بلاک 12/5 بیت کوین دریافت می کنند. هاوینگ بعدی که پس از آن پاداش شبکه 6/25 بیت کوین برای هر بلاک خواهد بود در ماه مه 2020 اتفاق می افتد.

 

نمودار فوق نشان می دهد که قیمت (که با خط آبی روشن نشان داده شده است) قبل از هر یک از هاوینگ های قبلی افزایش داشته و تا مدتی ادامه دارد. با این حال مجموعه داده ها محدود است زیرا بازار تنها دو مورد از این رویداد را تجربه کرده است؛ اما می توان فرض کرد که این الگو تکرار خواهد شد. در اینجا مبحثی با نام تحلیل هایفاندامنتال عرضه/تقاضا وارد می شود که به آن خواهیم پرداخت.

شوک عرضه

Tuur Demeester سرمایه گذار و تحلیلگر بیت کوین خاطرنشان کرد که برای حفظ قیمت بیت کوین تا بیش از 8000 دلار تا هاوینگ بعدی، باید 2/9 میلیارد دلار سرمایه به بازار وارد شود تا تأثیر بیت کوین های جدیدی که وارد سیستم می شوند را جبران کند. حتی با فرض اینکه رشد سرمایه گذاری ثابت می ماند، کاهش فشار فروش پس از هاوینگ (با کاهش تعداد کوین های جدید که به بازار می آیند) منجر به افزایش قیمت می شود.

یک تریدر با نام مستعار Plan B یک قدم جلوتر رفته و از نسبت انباشت به جریان (S2F) که موجودی فعلی را بر اساس تولید سالانه جدا می کند استفاده کرده تا مدلی ایجاد کند که با احتساب حرکت های قبلی قیمت و با استفاده از طلا و نقره به عنوان معیار؛ قیمت بیت کوین را پیش بینی کند. این مدل قیمت بیت کوین را پس از هاوینگ بعدی تقریباً 60000 دلار پیش بینی می کند (خط سیاه در نمودار بالا).

گرچه این مدل، منتقدان خودش را دارد اما تحت آزمایش دقیق قرار گرفته است و به نظر می رسد که این بازگشت به گذشته ادامه دارد. همچنین این حس را دارد که کاهش عرضه باید ارزش را افزایش دهد. بنابراین چرا قیمت به سطح بالا نمی رسد؟ اینجاست که روایت وارد می شود.

از نظر تکنیکال کاران هاوینگ یک رویداد “فاندامنتال” نیست چرا که از نظر سرمایه گذاری سنتی یک محرک ارزشی محسوب نمی شود. مفهوم “فاندامنتال” در تحلیل یک دارایی به ویژگیهای متغیر و در عین حال قابل اندازه گیری اشاره می کند که موجب تحریک  ارزش می شود مانند سود، اندازه بازار، اخبار مربوطه و…. . با این نگاه کمیاب شدن بیت کوین که از قبل برنامه ریزی شده فاندامنتال نیست بلکه یک واقعیت است.

می توانیم امیدوار باشیم که خود حقایق برای تفسیر باز نیستند اما تأثیر آنها تقریبا همیشه وجود دارد. هیچ کس در اینکه که هاوینگ رخ می دهد شک ندارد اما روایت پیرامون آن هنوز مشخص نیست.

دلایلی برای شکاکی!

اول اینکه برخی استدلال می کنند که در حال حاضر هاوینگ روی قیمت تاثیر گذاشته است. اوایل امسال از 3300 دلار به 12000 دلار رسید که به همین دلیل هاوینگ بوده است. این بحث از نظر توزیع اطلاعات نسبتا کارآمد است، بنابراین سرمایه گذاران باهوش می توانند تعدیل عرضه را در مدلهای خود گنجانده و بر این اساس موضع بگیرند.

دوم اینکه مدل ها با هم جور می شوند مگر اینکه خلاف آن ثابت شود. اکوسیستم بیت کوین امروزه بسیار متفاوت از هاوینگ قبلی است: چهار سال پیش، بازارهای اوراق مشتقه کریپتو در مراحل ابتدایی خود بودند، درگیری سازمانی کم تر بود و چارچوبهای ارزش گذاری عملا وجود نداشتند. بی دلیل نیست که سرمایه گذاران باور دارند “این بار فرق می کند.”

برخی از بزرگان این صنعت می گویند، اگر هاوینگ درآمد ماینر بیت کوین را کاهش دهد و بسیاری از ماینر های کوچک را از بازار بیرون کند، می تواند تبعات منفی داشته باشد. درست است این می تواند با افزایش قیمت جبران شود اما اگر این نتیجه متناسب نباشد، افزایش تمرکز شبکه می تواند در مبحث امنیت نگرانی هایی ایجاد کند.

همچنین در بازارهای سنتی قیمت به ندرت تابع عرضه است. بیشتر تحت تاثیر تقاضا است که مدل S2F آن را در نظر نمی گیرد. در صورت عدم وجود مورد استفاده فاندامنتال و گسترده تقاضا در بازارهای کریپتو روایت محور است.

 گاوها به پیش می روند

 

با این حال در منطق بازگشتی تقاضا می تواند تحت تأثیر روایت هاوینگ قرار گیرد. انتظار گسترده ای مبنی بر تاثیرگذاری هاوینگ بر قیمت می تواند تقاضای خرید بیت کوین را به عنوان یک دارایی مستعد سرمایه گذاری، تحریک کند و این موضوع بر قیمت آن تأثیر می گذارد و به ویژه به عنوان سرمایه گذاران جدید که با الگوی تاریخی جذب این بازار شده اند، وارد این بخش می شوند.

اینجا یک ریسک نامتقارن وارد می شود: شانس اینکه مدل ها اشتباه باشند و من همه چیز را از دست دهم تأثیر کمتری روی سبد من خواهد گذاشت تا اینکه مدل ها درست باشند و من 500 درصد بازده داشته باشم. بنابراین حتی اگر مدل های موجود سعی در نوشتن اصول سرمایه گذاری سنتی دارند  بدان معنی نیست که ما شاهد افزایش قیمت نخواهیم بود.

اگر این اتفاق بیفتد؛ الگوی مدلهای مبتنی بر عرضه درست بوده اند. حال می توانیم به چرخه گیج کننده تأثیر روایت بر قیمت پایان دهیم. با این وجود در ماه های آینده این تنها ویژگی گیج کننده بازارهای کریپتو نخواهد بود. همهمه های راجع به ورود بیت کوین به اقتصاد کلان نیز آن را برجسته می کند که به وقت خود علاقه سرمایه گذاران را بیشتر می کند. اگر این مساله منجر به ورود بیشتر سرمایه گذار در زمان کاهش عرضه شود، نمودارهایی که حرکت پس از هاوینگ را پیش بینی می کنند درست از آب در می آیند.

بسیاری از موارد بیرون از مبحث نیز وجود دارد که می توانند بر قیمت بیت کوین تاثیر بگذارند. به هر حال نمی توان انکار کرد که ظهور مدل های پیش بینی گامی مثبت است که به درک پویایی بازار و نقش بیت کوین در یک بازار مالی وسیع تر کمک خواهد کرد. بدون شک سرمایه گذاران ماهر از اینها استقبال می کنند و فرضیات اساسی را با مقداری شکاکیت در سیستم کاری خود قرار خواهند داد.



:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

در اینجا قصد داریم هشت دستگاه برتر برای استخراج بیت کوین  را معرفی کنیم.

به این نکته توجه داشته باشید که بالاتر بودن قدرت‌ دستگاه به معنای بهتر بودن دستگاه نیست. عواملی مانند مصرف برق، طول عمر، وزن، صدا، اندازه و … نقش اساسی در ماینینگ دارند. همچنین در فهرست زیر فاکتورهایی مثل سودآوری، قیمت، اندازه، وزن و مقبولیت در میان مصرف‌کنندگان لحاظ شده است.

وجود اینکه استخراج بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال می تواند سودآوری خوبی داشته باشد اما هزینه ای که برای خرید دستگاه ماینر می پردازید و هزینه برق مصرفی می تواند حساب بانکی شما را خالی کند. انتخاب دستگاه نامناسب می تواند سودآوری شما را تحت تاثیر قرار دهد و یا حتی گاهی اوقات شما را با ضرر روبرو کند.

برای جلوگیری از ضرر کردن شما در فرآیند استخراج، لیستی از بهترین دستگاه های ماینینگ به همراه قیمت، میزان هش (hash rate) و مصرف انرژی آنها آورده شده است. این لیست در انتخاب دستگاه مناسب به شما کمک می کند و مهم نیست که شما چقدر در استخراج تجربه داشته باشید. با ما همراه باشید.

1- Bitmain Antminer S9i

این دستگاه محبوب ترین دستگاه استخراج بیت کوین در جهان است و در وبسایت بیت مین (Bitmain) تماما به فروش رفته است. خوشبختانه بیت مین این انت ماینر (Antminer) را با قیمت 499 دلار در ماه می گذشته بیرون داد. S9i به دارای هش 14 تراهش و مصرف انرژی 1320 وات است که این مشخصات، دستگاه مذکور را تبدیل به یکی از کارآمد ترین دستگاه های استخراج بیت کوین می کند.

اگر شما یک ماینر متوسط یا حرفه ای هستید و می خواهید از استخراج سود به دست آورید، قیمت ارزان این دستگاه و کارایی آن هزینه مصرف انرژی سنگین این دستگاه را جبران می کند و به شما کمک می کند که مقداری درآمد کسب کنید.

2- 

اینوسیلیکون تی 3 پلاس (Innosilicon T3+ 52T)

دستگاه Innosilicon T3+ 52T
  • قدرت: 52 تراهش بر ثانیه (52TH/S)
  • مصرف برق: 2,100 وات (2100W)
  • قیمت جهانی: حدود 1,700 دلار

نسل جدید ماینرهای بیت کوین شرکت اینوسیلیکون به معنای واقعی کلمه یک ترمیناتور در میان ماینرها هستند. پس از موفقیت دستگاه تی 3، مدل بعدی یعنی تی 3 پلاس در می 2019 عرضه شد.

قدرت هش 52 تراهش و مصرف برق 2100 وات، این دستگاه را در لیست خرید استخراج‌کنندگان زیادی قرار داده است. شرکت اینوسیلیکون هم خود یک شرکت بسیار معتبر بوده و از این جهت هم مزیت محسوب می‌شود.

وزن بسیار مناسب نسبت به قدرت هش (ده کیلوگرم) و ابعاد تقریبا جمع‌وجور باعث شده است تا از این ماینر در مقایس صنعتی و در سطح بالایی استفاده شود.

تی 3 پلاس مدل دیگری هم دارد که قدرت آن به 57 تراهش می‌رسد. قیمت Innosilicon T3+ 52T در بازارهای جهانی حدود 1,700 دلار است.

3- Bitmain Antminer T9

این دستگاه کارایی و قدرت S9i را ندارد. میزان هش این دستگاه 12.5 تراهش در ثانیه است و مصرف انرژی آن نیز 1576 وات می باشد. اما این دستگاه به عنوان قابل اعتماد ترین گزینه تلقی می شود. این دستگاه در مقایسه با S9i دارای تراشه هایی با کیفیت بالاتر می باشد، بنابراین پایدار تر است و سریع نمی سوزد.

حدودا باید 500 دلار برای انت ماینر T9 پرداخت نمایید. اگر شما یک ماینر حرفه ای هستید که یک دستگاه برای استخراج با دوام نیاز دارد، این ابزار می تواند گزینه خوبی باشد.

4- Pangolin Whatsminer M3X

این دستگاه بیشترین مصرف انرژی را در این لیست دارد و نیازمند 2050 وات انرژی می باشد. این دستگاه یکی از قدرتمند ترین دستگاه ها می باشد و دارای میزان هش 12.5 تراهش در ثانیه می باشد.

هزینه این دستگاه نسبتا مناسب است و در حدود 1022 دلار می باشد که این قیمت مناسب می تواند هزینه برق بالای آن را جبران کند. اگر شما یک ماینر حرفه ای بیت کوین هستید و هزینه برق شما از حد متوسط پایین تر است، این دستگاه می تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

5- Bitmain Antminer R4

این دستگاه از لحاظ کارایی درست در پشت سر S9i قرار دارد و دارای میزان هش 8.7 تراهش در ثانیه و مصرف انرژی 845 وات می باشد. یکی دیگر از بهترین ویژگی های این دستگاه عملکرد آرام و بی سر و صدای آن می باشد که این ویژگی باعث شده که این دستگاه گزینه خوبی برای استخراج بیت کوین در خانه باشد.

راحتی و کارایی این دستگاه باعث شده که قیمت آن بالا باشد و در آمازون برای خرید آن باید 2999 دلار بپردازید. اگر شما یک ماینر متوسط هستید و یا برای سرگرمی اقدام به استخراج می کنید، انت ماینر R4 می تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

6- Avalon 6

این دستگاه با قیمت 300 دلار در آمازون لیست شده است و از لحاظ قیمت بسیار ارزان می باشد. نصب این دستگاه بسیار آسان می باشد. اما این دستگاه کارایی پایینی دارد و دارای میزان هش 3.5 تراهش در ثانیه می باشد. مصرف انرژی این دستگاه نسبتا بالا و در حدود 1050 وات می باشد.

مگر اینکه برق بسیار ارزانی داشته باشید وگرنه استخراج بیت کوین با این دستگاه مقرون به صرفه نیست. این دستگاه برای تازه وارد ها گزینه خوبی است و به احتمال زیاد با این دستگاه نمی توان استخراج سودآوری انجام داد.

7- بیت مین انت ماینر اس 17 پلاس (+Bitmain Antminer S17)

دستگاه S17 Pro

  • قدرت: 73 تراهش بر ثانیه (73TH/S)
  • مصرف برق: 2,920 وات (2920W)
  • قیمت جهانی: حدود 2,600 دلار

انت‌ماینرهای سری 17، در حال حاضر پرچمدار شرکت بیت مین هستند. بیت مین بزرگ‌ترین تولیدکننده دستگاه‌های استخراج است.

انت‌ماینر اس 17 پلاس که در دسامبر 2019 به بازار عرضه شد، با قدرت 73 تراهش (TH/S) و مصرف برق حدود 2,920 وات، در حال حاضر لقب بهترین دستگاه استخراج بیت کوین را یدک می‌کشد. قیمت این دستگاه بین 2,400 تا 2,600 دلار متغیر است.

در این ماینر با بهره‌گیری از فناوری انتقال گرمای دوگانه، فضای بین ورودی و خروجی هوا 50 درصد کاهش یافته است که دمای دستگاه و صدای آن را تا حد زیادی بهبود داده است. همچنین در این مدل جدید مکانیستم‌های تحمل دما و خنک‌کنندگی توسعه پیدا کرده‌اند تا شاهد کمترین نوسان در کارکرد آن باشیم.

 



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

پیدایش استخرها

این مفهوم که روزگاری هر کس می توانسته به تنهایی و با استفاده از سی پی یو بیت کوین استخراج کند، امروزه چیزی عجیب و جذاب به نظر می رسد. اما در 2010 این روش نه تنها ممکن بود بلکه روش عادی و رایج آن زمان بود. با توجه به میزان هش (hashrate) پایین تر، رقابت کمتر و پاداش بلاک 50 بیت کوینی، سود کافی برای استفاده همگان در آن زمان موجود بود. اما بعضی از ماینر ها به این سود راضی نبودند و سود بیشتری می خواستند و آنها برای رسیدن به این هدف تصمیم گرفتند که به افرادی ملحق شوند و همگی قدرت هش (hashpower) خود را روی هم بگذارند و به این ترتیب بود که استخر استخراج بیت کوین مشارکتی متولد شد.

 

تولد استخر استخراج بیت کوین

اگر بیت کوین یک انقلاب باشد، این انقلاب متشکل از مجموعه ای از انقلاب های کوچک می باشد. در اواخر 2010، بیت کوین در حال تجربه اولین انقلاب صنعتی خود بود که در آن زمان تعدادی از ماینر ها توافق کرده بودند که قدرت هشینگ خود را ترکیب کنند. آن لحظات تاریخ ساز شد و در سال های آینده، پول زیادی از این راه بدست آمد. این ایده برای اولین بار که در 27 نوامبر 2010 توسط اسلاش (Slush) منتشر شد و مورد استقبال همگان واقع نشد. او توضیح می دهد که:

زمانی که مردم شروع به استفاده از کارت گرافیک برای استخراج کردند، استخراج برای افراد دیگر بسیار سخت شد. من چند هفته ای بود که به استخراج بیت کوین ادامه می دادم و هنوز هیچ بلاکی پیدا نکرده بودم (من با سه سی پی یو مشغول استخراج بودم). در حالی که بسیاری از افراد سی پی یو هایی کند داشتند و به صورت جداگانه به استخراج می پرداختند، هر کدام از آنها به رقابت با یکدیگر و با افراد ثروتمند دارای کارت گرافیک می پرداختند و این افراد ثروتمند از منظر آنها افرادی شرور و نابکار بودند.

من ایده ای دارم: ماینر های فقیر که از سی پی یو استفاده می کنند به هم ملحق شوند و شانس خود برای پیدا کردن بلاک را افزایش دهند.

اسلاش در ادامه چنین افزود:

مزیت ها؟ وقتی که شما کامپیوتر تنها و فقیری دارید، لازم است چندین هفته و حتی چندین ماه منتظر شوید تا یک پاداش 50 بیت کوینی کامل پیدا کنید. وقتی که شما به مجموعه ای مانند این می پیوندید، شما هر روز و یا هر هفته به طور مداوم مقادیر کوچکی از بیت کوین را دریافت می کنید (این مقدار بستگی به عملکرد کل مجموعه دارد)، من فکر می کنم که برای اقتصاد بیت کوین شدیدا مهم است که استخراج را در میان کل شبکه متنوع سازی و توزیع کند و استخراج را تنها برای چند آدم خوش شانس که دارای کارت گرافیک سریع هستند، رها نکند.

بدبینان مشکوک بودند اما افرادی که باور داشتند بر نظرات خود اصرار ورزیدند

واکنش ها به پیشنهاد جسورانه اسلاش گوناگون بود. عده ای این ایده را مشتاقانه پذیرفتند و عده ای دیگر نیز واضح بود که علاقه ای به آن نداشتند. یکی از کاربران بیت کوین تاک (Bitcointalk) این چنین واکنش داد:

آیا استخراج مشارکتی شکلی از کمونیسم نیست؟

یکی دیگر از افراد مخالف این نوع ماینینگ در سخنان نیش داری چنین گفت:

من فکر می کنم این کار بی فایده است و انجام دادنش بسیار سخت تر از آن چیزی است که تصور می شود. این از اساس دارای عیب است.

البته اسلاش بی باکانه بر روی ایده خود ماند و در خلال سه هفته بعد از مطرح شدن پیشنهاد او، استخراج مشارکتی (بعد ها با آن نام شناخته شد) شروع شد. استخر اسلاش (Slush Pool) با ماینر سی پی یوی بیت کوین جف گارزیک (Jeff Garzik) و همچنین تعدادی از ماینر های کارت گرافیک اولیه در زمان راه اندازی سازگار بود. اسلاش در آن زمان اعلام کرد که:

تقریبا 600000 کیلوهش بر ثانیه قدرت موجود است و این قدرت فردا بیشتر هم خواهد شد.

او اشتباه نمی کرد.

 

امروزه مجموعه استخراج مشارکتی اسلاش در بیت کوین تاک به 1148 صفحه رشد یافته است و استخر اسلاش نیز که در حال حاضر 9.3 درصد از میزان هش شبکه بیت کوین را تصاحب کرده است، به طور حیرت برانگیزی رشد کرده است. از سال 2010 تا به حال، این استخر بیش از یک میلیون بیت کوین را ماین کرده است و حال به وجود 8500 ماینر و میزان هش بیش از 5 EH/s مباهات می کند که این یک افزایش 8.4 میلیارد برابری در نه سال می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

فورک

بلاک‌ چین‌ها مثل جانورهایی پیچیده هستند. آنها به طور مداوم در حال رشد، تحول و اضافه کردن ویژگی‌های جدید به خود هستند و تمام این تغییرات با موافقت کامل تمام اجزای این سیستم پیچیده صورت می‌گیرد. همه چیز بر پایه اجماع بنا شده است. تکنولوژی بلاک‌ چین نسبتا جدید است؛ به همین خاطر، این تکنولوژی همچنان هر روز با ماجراهایی پیش‌بینی نشده مواجه می‌شود. ماجراها و مشکلاتی که ممکن است نیاز به رسیدگی و حل شدن داشته باشند.

 
 

مهم نیست پای یک سری مسائل امنیتی حیاتی در میان باشد که می‌توانند بلاک‌ چین را در مقابل حمله‌های بیرونی آسیب‌پذیر کنند و یا تغییرات سیستمی مهم که می‌توانند به عملکرد بهتر بلاک‌ چین کمک کنند. هر ویژگی جدید، اصلاح امنیتی، یا عملکرد اضافه شده به نوعی رای از طرف همه اعضای این سیستم غیرمتمرکز نیاز دارد. اگرچه ماهیت بسیاری از این تغییرات بحث‌برانگیز است، تغییراتی که روی پروتکل اعمال می‌شوند و سیستم به رای گذاشتن آنها، همگی بخشی از غیر متمرکز بودن سیستم بلاک‌ چین را تشکیل می‌دهند.

وقتی حرف تغییری در پروتکل به میان می‌آید، توسعه‌دهنده‌های سیستم معمولا تاریخی تعیین می‌کنند و به اعضا زمان می‌دهند که درباره موضوع مورد بحث مشورت کنند یا نظر خود را اعلام کنند. وقتی زمان اعمال تغییر فرا می‌رسد، بلاک‌چین وارد فرایندی می‌شود که فورک کردن نام دارد. دو نوع فورک اصلی وجود دارد. سافت فورک (Soft Fork) و هارد فورک (Hard Fork)، که در ادامه این مقاله به جزئیات این فرآیندها می‌پردازیم.

انواع فورک

سافت فورک (Soft fork) چیست؟

سافت فورک یک بروزرسانی در نرم افزار بوده که با نسخه‌های قدیمی سازگار (backwards compatible) است.

این بدین معناست که شرکت‌کنندگانی که نرم‌افزار خود را آپدیت نکرده باشند نیز می‌توانند در اعتبارسنجی (Validation) و تایید (Verification) تراکنش‌ها شرکت کنند. پیاده‌سازی سافت فورک به نسبت آسان‌تر بوده چراکه تنها نیاز است اکثریت شرکت‌کنندگان نرم‌افزار خود را آپدیت کنند. همه‌ی شرکت‌کنندگان چه نرم‌افزار خود را آپدیت کرده و چه نکرده باشند، می‌توانند بلاک‌های چدید را تشخیص دهند و فعالیت‌هایشان با شبکه سازگار است. نکته‌‌ی قابل تامل این است که عملکرد شرکت‌کننده‌ای که نرم‌افزار خود را آپدیت نکرده تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

یک مثال برای سافت فورک این است که مثلا سایز بلاک‌ها از 1 مگابایت به 800 کیلوبایت تغییر پیدا کرده است. نودهایی از شبکه که نرم‌افزار خود را آپدیت نکرده‌اند در سافت فورک می‌توانند تراکنش‌های جدید را ببینند. مشکل زمانی به وجود می‌آید که ماینری که نرم‌افزار خود را آپدیت نکرده است، بخواهد بلاک جدیدی را ثبت نماید و بلاک او توسط شبکه رد می‌شود. از این رو سافت فورک یک مکانیزم ارتقاء تدریجی را نشان می‌دهد که افرادی که نرم‌افزار خود را آپدیت نکرده‌اند با محدود شدن قابلیت‌هایشان، انگیزه‌ی کافی برای اینکار را پیدا کنند.

 

مثال‌هایی برای سافت فورک:

BIP66: یک سافت فورک برای اعتبارسنجی امضای شبکه‌ی بیت ‌کوین بود.

P2Sh: یک سافت فورک برای اضافه کردن قابلیت آدرس‌های چند امضایی بر روی شبکه‌ی بیت کوین بود.

هاردفورک (Hardfork) چیست؟

هاردفورک مربوط به تغییرات نرم‌افزاری است که که با نسخه‌های قدیمی سازگار نیست (not backwards compatible). در این فورک تمامی شرکت‌کنندگان باید نرم‌افزار خود را به روزرسانی کنند تا قادر باشند در تایید تراکنش‌ها و اعتبارسنجی آنها شرکت کنند. نودهایی که به روزرسانی را انجام نداده باشند از شبکه جدا شده و نمی‌توانند تراکنش‌های جدید را تایید کنند. این فورک موجب انشعاب دائمی بلاک‌چین می‌شود و تا زمانی که کاربرانی در زنجیره‌ی قدیمی حضور داشته باشند، دو بلاک‌چین به صورت جداگانه و همزمان وجود خواهند داشت.

بیت کوین کش و اتریوم کلاسیک مشهورترین نمونه‌های یک هاردفورک هستند. البته هاردفورک همیشه باعث به وجود آمدن یک ارز دیجیتال جدید نمی‌شود بلکه تمام جامعه برسر آن توافق می‌کنند.

انواع هاردفورک

هاردفورک برنامه‌ریزی شده (Planned Hard Forks)

هاردفورک برنامه‌ریزی شده، یک بروزرسانی در پروتکل است که از ابتدا در نقشه‌ی راه (Roadmap) پروژه در نظر گرفته می‌شود. از آنجایی که این بروزرسانی در راستای قابلیت‌ها و ویژگی‌های بلاک چین می‌باشد، تمامی شرکت‌کنندگان به رهبری توسعه‌دهندگان اصلی به زنجیره‌ی جدید رفته و نرم‌افزار خود را بروزرسانی می‌کنند چراکه این تغییرات در سطح کدنویسی پایه‌ی شبکه صورت می‌پذیرند. در این فورک زنجیره‌ی قبلی از بین می‌رود و دلیلی نیز برای حمایت از آن وجود ندارد. در این فورک، کوین جدیدی به وجود نخواهد آمد.

مثال‌های این نوع هاردفورک فورک:

اتریوم: هاردفورک های موجود در نقشه راه اتریوم از این نوع هستند. به عنوان مثال بیزانس (Byzantium)، فاز اول بروزرسانی مربوط به اتریوم 2 بود. این فورک در اکتبر 2017 به وقوع پیوسته و هدف آن بهبود مقیاس‌پذیری اتریوم و یکپارچه‌سازی تراکنش‌های خصوصی است.

 

مونرو : در ژانویه‌ی 2017، هاردفورکی در شبکه‌ی اتریوم جهت اضافه شدن ویژگی جدیدی به نام حلقه‌ی معاملات محرمانه (RCT) برای بهبود حریم خصوصی و امنیت شبکه، به وقوع پیوست.

هاردفورک بحث‌برانگیز (Contentious Hard Forks)

هاردفورک بحث‌برانگیز به علت اختلاف نظر بین اعضای شبکه اتفاق می‌افتد و موجب می‌شود بخشی از شرکت‌کنندگان، زنجیره‌ی جدیدی که از نظر خودشان بهتر است را با تغییرات عمده‌ای در کد ایجاد کنند.

مثال‌های هارفورک بحث‌برانگیز:

 

بیت کوین کش (Bitcoin Cash): هاردفورکی بود که توسط گروهی که می‌خواستند مقیاس‌پذیری بیت کوین را با افزایش سایز بلاک از 1 مگابایت به 8 مگابایت افزایش دهند، ترتیب داده شد. این کار باعث شد که شبکه بتواند تراکنش‌های بیشتری را پردازش کند، کارمزد شبکه کاهش پیدا کرده و همچنین تنگنای شبکه‌ی بیت‌‌کوین با افزایش استفاده از آن بهبود داده شده است. این هاردفورک منجر به پیدایش ارز جدیدی به نام بیت کوین کش گردید.

اتریوم کلاسیک (Ethereum Classic): اتریوم نیز برای خنثی کردن تاثیر هکی که در یکی از برنامه‌های کاربردی‌اش به نام سازمان خودکار غیرمتمرکز (ِDAO) اتفاق افتاد، دچار هاردفورک شد. توسعه‌دهندگان اصلی اتریوم و اکثریت شرکت‌کنندگان شبکه،با هاردفورک موافقت کردند و تنها تعداد معدودی از مواضع خود کوتاه نیامده و نرم‌افزار خود را آپدیت نکردند که بلاک‌چین آنها به اتریوم کلاسیک (ETC) معروف است.

نمونه هایی از هارد فورک

 

یک نمونه اولیه از هارد فورکهای برنامه‌ریزی شده گسسته شدن زنجیره ارز مونرو (Monero) در سال ۲۰۱۷ است که موجب اضافه شدن تراکنش‌های محرمانه رینگ شد (Ring Confidential Transactions). این ویژگی موجب مبهم شدن ارزش هر تراکنش شد و حریم خصوصی بلاک‌ چین را یک لایه محکمتر کرد. و این مسئله باعث شد ماینرها و اعضای مجموعه از این ویژگی با آغوش باز استقبال کنند.

نمونه‌ای معروف از هارد فورک، تقسیم شدن بلاک‌ چین اتریوم (Ethereum) به دو زنجیره متفاوت است. این مسئله بعد از هک شدن یکی از اپلیکشین‌های ایجاد شده بر بستر اتریوم به نام DAO، اتفاق افتاد. به دلیل عدم توافق اعضای مجموعه بر سر سرنوشت بلاک‌ چین بعد از این اتفاق، یک هارد فورک صورت گرفت و دو زنجیره جدید به نامهای اتریوم و اتریوم کلاسیک ایجاد شد. اتریوم کلاسیک همان زنجیره اولی است که به کار خود ادامه داد و اتریوم زنجیره‌ای است که بعدا ایجاد شد.

بر خلاف هارد فورکهای برنامه‌ریزی شده که با حمایت اکثریت اعضای مجموعه مواجه می‌شوند، هاردفورکهای بحث برانگیز باعث ایجاد جدالهای شدیدی بین اعضا می شوند. هارد فورکهای بحث برانگیز هم شامل قابلیتهایی برای ارتقای سیستم هستند، ولی این قابلیتها موافقت اکثریت اعضا را به خود جلب نمی‌کنند. به همین دلیل، این هارد فورکها معمولا به ایجاد دو بلاک‌ چین مجزا منجر می‌شوند، بلاک‌ چین اصلی و جدید، که هر دو تا زمانی که مورد حمایت قرار بگیرند به فعالیت خود ادامه می‌دهند. معروفترین و بحث برانگیزترین هارد فورکی که تا به حال صورت گرفته است، ایجاد شدن زنجیره بیتکوین کش (Bitcoin Cash) است که در سال ۲۰۱۷ انجام شد. این مسئله وقتی اتفاق افتاد که گروهی از توسعه‌دهنده‌ها برای کمک به حل مسائل مربوط به مقیاس، در طلب افزایش سایز بلاک بیت کوین از یک مگابایت به هشت مگابایت بودند. وقتی این فورک انجام شد، بلاک‌ چین بیتکوین به دو زنجیره موازی با دو سری قوانین مجزا تقسیم شد. این اتفاق موجب هرج و مرج کوتاهی بین دستگاه ماینرها شد که از این زنجیره به آن یکی می‌رفتند و می‌خواستند بدانند کدام یک برایشان سود بیشتری به همراه خواهد داشت.



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

ماینر چیست

ماینر چیست؟ | خرید ماینر بیت کوین | خرید ماینر

 

در این مقاله می خواهیم بدانیم که چگونه میتوانیم به استخراج بیت کوین بپردازیم و از طریق استخراج بیت کوین و با خرید ماینر به درآمد برسیم. با ماینرساز در این مقاله همراه باشید. 

 


در مقاله قبلی به طور خلاصه و روان، به تشریح "چیستی ارز دیجیتال و بیت کوین" پرداختیم. اما اکنون که شناختی کلی از ارز دیجیتال داریم، می خواهیم بدانیم که چگونه میتوانیم به استخراج بیت کوین بپردازیم و از طریق استخراج بیت کوین و با خرید ماینر به درآمد برسیم. با ماینرساز در این مقاله همراه باشید. 

در ابتدا به طرح چند سوال می پردازیم: استخراج چیست؟ ماینر چیست و چگونه کار می کند؟ ماینر بیت کوین چیست؟ چگونه برای خرید ماینر اقدام کنیم؟ آیا درامد ماینرها در ایران مناسب است؟ 

 

استخراج بیت کوین به چه معناست؟

اگر بخواهیم به زبان ساده و در یکی دو خط پاسخ این سوال را بدهیم، باید گفت: استخراج یا همان ماینینگ بیت کوین، یک فعالیت داوطلبانه است که در آن افراد داوطلب به نام استخراج‌کننده (ماینر)، قدرت پردازش دستگاه‌های استخراج  خود را در اختیار شبکه قرار می‌دهند تا تراکنش‌های شبکه تایید شود.

البته ماینرها این کار را محض رضای خدا انجام نمی‌دهند، بلکه برای آن پاداش می‌گیرند و این پاداش همان بیت کوین‌ است; به عبارت دیگر زمانی که شما برای دوست خود بیت کوین ارسال می‌کنید; ماینر با فعالیت خود به تایید شدن تراکنش‌های شما کمک می‌کند و شبکه به آن پاداش می‌دهد.

پس در ماینینگ سه کار اصلی انجام می‌شود:

تایید تراکنش‌های بیت کوین
حفظ امنیت شبکه‌ی بیت کوین
تولید واحدهای جدید بیت کوین به صورت غیرمتمرکز

توضیحی که دادیم به زبان ساده بود تا شما بتوانید راحت‌تر ماینینگ را درک کنید; در ادامه، استخراج بیت کوین را از نظر فنی بررسی می‌کنیم.

 

بررسی فنی استخراج بیت کوین

شاید زمانی که اصطلاح «استخراج بیت کوین» را می‌شنوید; در ذهن خود سکه‌هایی را مجسم کنید که از دل زمین بیرون کشانده می‌شوند; اما بیت کوین که فیزیکی نیست. پس چرا آن را استخراج یا ماینینگ می‌نامیم؟

چون استخراج بیت کوین از نظر فلسفی بی‌شباهت به استخراج طلا نیست; به این صورت که بیت کوین‌ها در طراحیِ کد و پروتکل بیت کوین وجود دارند; (مثل طلا که در معادن وجود دارد) اما هنوز قابل دسترسی نیستند (مثل طلاهایی که هنوز از معادن بیرون کشیده نشده‌اند).

بر اساس پروتکل یا همان قوانین بیت کوین، فقط تعداد 21 میلیون واحد از آن وجود خواهد داشت. مثل طلا که کمیاب و محدود است.

نام علمی‌تر ماینینگ، اثبات کار (Proof Of Work) است. در واقع فرایند استخراج از الگوریتمی به نام اثبات کار سرچشمه گرفته است که فردی به نام آدام بک (Adam Back) اولین بار در سیستم ضد اسپم خود از آن استفاده کرد که هش‌کش (HashCash) نام داشت.

ماینر چیست

اکنون نوبت به این موضوع می رسد : ماینر بیت کوین چیست؟ از کجا ماینر بخریم؟

در سراسر دنیا کسانی که به کار استخراج ارز دیجیتال مثل بیت‌کوین اتریوم یا سایر ارزهای دیجیتال مشغول هستند، ماینر می‌گویند و این افراد تلاش می‌کنند با استفاده از دستگاهای متنوع ماینر به تعداد بیشتری از رمزارزهای استخراج نشده دست یابند و با ذخیره یا فروش آنها به سود دست یابند و اینده بهتری را برای خود بسازند. 

دستگاه ماینر یک رایانه قدرتمند است که مخصوص استخراج بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال طراحی شده است که به شما این امکان را می‌دهد که با سرعت بالاتر و با سودآوری مناسب به ماینینگ بپردازید. 

از بهترین سازندگان دستگاه ماینر می توان به بیت مین(Bitmain)، اینوسیلیکون (Innosilicon) و واتس ماینر (Whatsminer) اشاره کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد دستگاه ماینر بدانیم.

 

سازنده بیت کوین، Satoshi Nakamoto (که در مقاله قبلی درباره او صحبت کردیم) قصد داشت که بیت کوین توسط رایانه های معمولی استخراج شود تا از معاملات غیرمتمرکز اطمینان حاصل شود. اما پیشرفت های تکنولوژی در مقابل نظریه وی ایستاد. در واقع از آنجا که کارت های گرافیک روز به روز قوی و قوی تر شدند ، فعالان استخراج ارز دیجیتال ترغیب شدند که از جدیدترین و قدرتمندترین سخت افزارهای روز دنیا استفاده کنند. بدین شکل، اولین دستگاه های ماینر به وجود آمدند که به قوی ترین و بهینه شده ترین سخت افزار جهت ماین کردن بیت کوین تجهیز شده بودند و با اتصال به استخر استخراج می توان از آنها استفاده کرد.

استخر استخراج یا استخر ماینینگ چیست؟

پیش از توضیح استخر استخراج (Mning Pool) و برای درک بهتر این موضوع؛ ابتدا به توضیح فرایند ماینینگ می پردازیم. 
در فرایند ماینینگ، ماینرها تراکنش‌ها را در بسته‌هایی به نام «بلاک» (Block) قرار می‌دهند. برای اتصال یک بلاک به بلاک چین، ماینرها باید با حدس زدن اعداد و حل معادلات ریاضی، جواب معادله یا همان هش بلاک را بدست بیاورند. این کار مستلزم داشتن قدرت پردازش سخت‌افزاری و مصرف برق است.

 

هدف ماینینگ این است که شبکه را امن نگه دارد و از حملات به آن جلوگیری کند. در نهایت برای اینکه انگیزه کار برای ماینینگ وجود داشته باشد، هر ماینری که زودتر از بقیه به جواب معادله برسد، پاداش می‌گیرد که به آن پاداش بلاک (Block Reward) هم می‌گویند. مثلاً پاداش بلاک فعلی بیت کوین، 12.5 واحد بیت کوین است که هر ده دقیقه تولید و به ماینرها تعلق می‌گیرد.

استخر استخراج (Mining Pool)، محلی مجازی است که جامعه‌ای از ماینرها هر کدام قدرت پردازشی دستگاه‌های خود را در آنجا با یکدیگر ادغام می‌کنند تا شانس خود را برای سودآوری در ماینینگ افزایش دهند. از آنجایی که رقابت بر سر حل کردن مسائل پیچیده ریاضی در شبکه بیت کوین بسیار زیاد است، ماینرها قدرت پردازشی خود را در استخر استخراج متمرکز می‌کنند.

 

خرید ماینر مناسب

چگونه ماینر مناسب خود برای خرید را پیدا کنیم؟

در هنگام خرید ماینر، معیارهایی وجود دارند که باید به آنها توجه کرد و با در نظرگرفتن آنها به انتخابدستگاه ماینر مناسب پرداخت. در ادامه نگاهی کلی به این معیارها خواهیم داشت.

 

قدرت پردازش (Hash rate): مشخص میکند که ماینر توانایی انجام چه تعداد hash را در یک ثانیه دارد. هرچه این تعداد بالاتر باشد درآمد بیشتر خواهد بود و همچنین هزینه هم بالاتر خواهد بود ، بنابراین بهره وری و عملکرد و هماهنگی تجهیزات نیز یکی دیگر از معیار های مهم هست که باید به آن توجه داشته باشید.

بهره وری (Efficiency): هماهنگی تجهیزات و بهینه بودن قطعات نرخ بهره وری را افزایش خواهد داد. بهره وری در واقع میزان مخارج به نسبت درآمد است. شما باید سعی کنید که کارآمد ترین تجهیزات را با بیشترین ظرفیت hash ممکن و متناسب با بودجه خود خریداری کنید.

قیمت (Price): نسبت قیمت به عملکرد باید تا حد ممکن بالا باشد که بتواند هزینه و سرمایه شما را در کوتاه ترین زمان ممکن برگرداند. به این مهم توجه داشته باشید که ماینرها به تعمیر و نگه داری زیادی نیاز دارند و با بروز شدن مراحل اعتبارسنجی معاملات به سرعت منسوخ می‌شوند. همچنین محاسبه نسبت عملکرد به هزینه برق عاقلانه است که باید تا حد ممکن پایین باشد. این بدان معناسبت که برای خرید بهینه ترین ماینر ، تمرکز خود را بر روی قیمت آن نگذارید !

خرید ماینر بیت کوین در ایران

در ایران از کجا ماینر بیت کوین بخریم؟

متاسفانه در کشور ما بدلیل عدم وجود مرجع و صنف برای دستگاه های ماینر ، افراد سودجود ماینرهای استوک و کارکرده را از فارم ها جمع آوری می‌کنند و به عنوان ماینر نو به فروش می‌رسانند. این ماینرها بدلیل استخراج طولانی مدت و تحت فشار بودن حداکثر کارایی خود را مصرف کرده اند و عمر قطعات آن ها رو به اتمام است. بنابراین این بسیار مهم هست که ماینر خود را از کجا تهیه می‌کنید. برای بازدهی خوب و عدم شکست در استخراج بیت کوین حتما باید یک ماینر مناسب و تازه نفس تهیه نمایید.

مجموعه ماینرساز، با بیش از 2 سال تجربه در زمینه ارزهای دیجیتال، این امکان را به شما می‌دهد که با خیالی آسوده ماینر موردنظر خود را تهیه نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان از طریق مشخصات درج شده در صفحه "تماس با ما" با کارشناسان ما تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: ماینر ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

هش ریت (HashRate) یا هش پاور (Hash Power) معیاری برای اندازه‌گیری عملکرد یک دستگاه ماینر است. به عبارت دیگر هش ریت، میزان سرعتی که یک ماینر موفق به حل هش‌ می‌شود تا پاداش دریافت کند را نشان می‌دهد. در روند ماین بیت کوین، بلاک‌های حاوی تراکنش‌های تاییدشده، پیش از اضافه شدن به بلاکچین می‌بایست هش شوند. به روند هش شدن بلاک‌ها نیز هشینیگ می‌گویند.

در شبکه بیت کوین، مفهوم هش ریت یا هش پاور که در فارسی از آنها با عناوین نرخ هش و قدرت هش یاد می‌کنیم، از جمله مهم‌ترین و اساسی‌ترین مفاهیم قلمداد می‌شوند. دلایل زیادی در این میان وجود دارند که باعث اهمیت بالای نرخ هش در شبکه بیت کوین می‌شوند و در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت.

پیش از این لازم است تا به فهم درستی از مفهوم نرخ هش در شبکه بیت کوین برسیم، چراکه برای درک اهمیت نرخ هش، ابتدا باید مفهوم آن را به خوبی مطالعه نمود.

به یاد داشته باشید که نرخ و قدرت هش، مخصوص به بیت کوین نیستند و اصطلاحاتی کلی درزمینه ارزهای دیجیتال به‌حساب می‌آیند. این مفهوم در ارتباط با تمامی ارزهای دیجیتالی که از پروتکل اثبات کار استفاده می‌کنند، وجود دارد و هدف از نام بردن بیت کوین در این مقاله، فقط و فقط همه‌گیر بودن این ارز دیجیتال است.

هش ریت؟

نرخ یا قدرت هش، یک واحد اندازه‌گیری است که معین می‌کند شبکه بیت کوین برای کارکرد دائمی خود، چه میزان قدرت مصرف می‌کند. منظور از عملکرد دائمی در اینجا، پاسخ به این سؤال است که در شبکه بیت کوین چه میزان قدرت هش لازم است تا بلاک‌ها در مدت‌زمانی ده دقیقه‌ای، ایجاد یا پیدا شوند.

در شبکه بیت کوین، مصرف انرژی از آن‌ جهت صورت می‌گیرد که شبکه برای یافتن بلاک‌های از محاسبات پیچیده ریاضی بهره می‌برد و این مسئله توسط واحدی با عنوان نرخ یا قدرت هش اندازه‌گیری می‌شود.

به‌عبارت‌دیگر این محاسبات، مسائل ریاضی هستند که یک ماینر نمی‌تواند آنها را حدس بزند و یافتن جواب این مسائل نیازمند محاسباتی پیچیده است.

همین حالا که در حالا آماده کردن این مقاله برای شما هستیم، هدف که هش  در هِدر بلاک قرار دارد باید جزو رشته 256 بیت باشد و با هجده صفر آغاز شود. هدف نیز در هر 2016 بلاک و همزمان با تغییر سختی شبکه، تغییر خواهد کرد.

ماینرها نیز به‌وسیله تغییر اندک هدرهای این بلاک که «هدف موقتی» (Nonce) نامیده می‌شود، به این هش می‌رسند. هدف موقتی همیشه با یک صفر آغاز و هر بار که ماینر به هش موردنظر برسد، بالاتر خواهد رفت.

از آن‌ جهت که هدف موقتی، نوعی انداختن تیر در تاریکی است، شانس رسیدن به هش یا هدف موردنظر که خود با صفرهای زیادی شروع می‌شود، بسیار پایین است. به همین دلیل ماینر دفعات زیادی این عمل (یعنی تغییر در میزان هدف موقتی) را تکرار می‌کند تا بالاخره موفق شود.

این تکرار در تغییر دادن میزان هدف موقتی در واحد ثانیه را نرخ هش یا قدرت می‌نامند. درواقع نرخ هش، تعداد دفعاتی است که یک ماینر هدف موقتی را حدس می‌زند. به این رونداستخراج بیت کوین می‌گویند.

هش ریت چگونه اندازه‌گیری می‌شود و واحد آن چیست؟

هش ریت توسط واحدی با نام «هش بر ثانیه» (H/s) محاسبه و اندازه‌گیری می‌شود. به مانند دیگر عملیات‌های محاسباتی، هش ریت را نیز می‌توان به واحدهای بزرگتر یا کوچکتر تقسیم بندی کرد:

  • 1 KH/s یا هزار هش بر ثانیه؛ معادل یک کیلوهش بر ثانیه
  • 1 MH/s یا یک میلیون هش بر ثانیه؛ معادل یک مگاهش بر ثانیه
  • 1 GH/s یا یک میلیارد هش بر ثانیه؛ معادل یک گیگاهش بر ثانیه
  • 1 TH/s یا یک تریلیون هش بر ثانیه؛ معادل یک تراهش بر ثانیه
  • 1 PH/s یا یک کوادریلیون هش بر ثانیه؛ معادل یک پتاهش بر ثانیه
  • 1 EH/s یا یک کوئینتیلیون هش بر ثانیه؛ معادل یک اگزاهش بر ثانیه

واحد بعدی در این اندازه‌گیری زتاهش (Zetta) خواهد بود.

با این تفاسیر می‌توان نوشت:

  • یک مگاهش بر ثانیه معادل 1,000 کیلوهش بر ثانیه است
  • یک گیگاهش معادل 1,000 مگاهش بر ثانیه یا 1,000,000 کیلوهش برثانیه است
  • این رشته را می‌توان تا بی‌نهایت ادامه داد.

هش ریت و توزیع فعلی شبکه بیت کوین چه میزان است؟


توزیع هش ریت شبکه بیت کوین در میان استخرهای استخراج بزرگ

نرخ هش فعلی بیت کوین پنجاه اگزاهش بر ثانیه است؛ این میزان با اضافه شدن تعداد ماینرها در سختی‌های بالاتر، با افزایش مواجه خواهد شد.

 

هش ریت، پاداش ماینرها و سختی

نرخ هش، پاداش ماینرها و سختی شبکه، سه عامل کاملاً وابسته به یکدیگرند. هر چه سختی شبکه بیت کوین بالاتر برود، قدرت هش بیشتری نیز برای ماین بلاک‌ها نیاز است. ماین کردن هر بلاک موجب بدست آوردن پاداش آن بلاک برای ماینر(ها) خواهد شد. در حال حاضر در ازای ماین کردن هر بلاک، 12.5 بیت کوین میان ماینرها تقسیم می‌شود. به یاد داشته باشید که پاداش بلاک هر چهار سال یکبار در رویدادی با نام هاوینگ یا نصف شدن پاداش استخراج، به یک دوم کاهش می‌یابد.

نکته جالب در این میان آن است که هر چه سختی شبکه بیت کوین به دلیل افزایش تعداد ماینرها، بالاتر رود، قدرت هش موردنیاز برای ماین کردن هر بلاک نیز با افزایش مواجه خواهد شد. این یعنی تعداد حدس‌ها برای رسیدن به جواب صحیح و حل کردن معادله ریاضی مربوطه، بیشتر خواهد شد.

پروتکل مورداستفاده در شبکه بیت کوین به‌گونه‌ای است که بنا بر رابطه فوق، میانگین زمان هر بلاک بر روی ده دقیقه باقی خواهد ماند.

اگر پس از خواندن این مطلب، فکر استخراج بیت کوین به سرتان زده، به یاد داشته باشید که پروسه استخراج بیت کوین، کاری بسیار هزینه پر و با مصرف انرژی بالاست که تأمین هزینه‌ها از عهده هرکسی بر نخواهد آمد. تهیه سخت‌افزارهای گران‌قیمت، قبوض برق سنگین و نیازمندی به دانش رایانه‌ای بالا از جمله سختی‌هایی است که بر سر راه استخراج بیت کوین وجود دارد.

هش ریت شبکه بیت کوین برای اولین بار در تاریخ این ارز دیجیتال از رکورد 102 کوینتیلیون هش عبور کرد.

 

 

اضافه شدن یک صفر دیگر بر هش ریت بیت کوین 

طبق اطلاعات منبع نظارتی Blockchain در تاریخ 18 سپتامبر، هش ریت که تابعی از میزان ایمن بودن شبکه بیت کوین می‌باشد به رکورد 102.8 کوینتیلیون هش رسیده است.

 

 

این دستاورد پس از ثبت رکوردهایی جدید در سال جاری به دست آمده است. این رکوردها طی چند مرحله و با گذشت چند ماه محقق شده اند.

هش ریت به مقدار توان محاسباتی تاثیرگذار در پردازش تراکنش های بیت کوین گفته می‌شود. هرچه مقدار هش ریت بالاتر باشد، رقابت بین ماینرها برای کسب پاداش بلاک بیشتر خواهد بود.

از دسامبر 2018، هش ریت با رشدی 230 درصدی از 31 کوینتیلیون هش در ثانیه به تدریج افزایش یافته و به رقم فعلی رسیده است.

طرفداران بیت کوین به دنبال افزایش قیمت

علیرغم کاهش تقریبی قیمت بیت کوین، رشد کنونی هش ریت باعث به هیجان افتادن صاحب نظران شده است.

همانطور که بسیاری از افراد خاطر نشان کرده اند، روند صعودی جدید هش ریت می‌تواند نشانه ای برای افزایش قیمت آتی بیت کوین باشد. هش ریت پس از ماه ها روند نزولی، در ماه ژانویه با افزایش مواجه شد و پس از آن نیز در ماه آوریل شاهد افزایش قیمت نیز بودیم.

هودلونات از لایتنینگ تورچ در خصوص رشد فعلی هش ریت گفت این ارقام بیانگر اعتماد موجود بین ماینرها می‌باشد. وی در این خصوص پیش بینی کرد:

آخرین دوره تنظیم مجدد  باعث افزایش (قیمت) 10.38 درصدی شد. ما تقریبا میانه مسیر دوره تنظیم مجدد هستیم و افزایش (قیمت) 11.85 درصدی دیگری در پیش داریم.

سایر افراد نیز پیش بینی های خوش بینانه تر داشته اند. مکس کایزر یکی از حامیان برتری بیت کوین بر آلتکوین ها دائما بر نظر خود در خصوص افزایش شدید هش ریت و قیمت بیت کوین در آینده ای نزدیک تاکید می‌کند.

بیت مین: هش ریت و بازده بیشتر

جی‌هان وو موسس بیت مین دستگاه های ماینینگ +S17 و +T17 را در نشست جهانی ماینینگ دیجیتال (WDMS) در فرانکفورت معرفی کرد. بیت مین مدعی شد که اسیک های جدید دارای بهبودهایی در زمینه هش ریت و کارایی می‌باشد. این پست بیان کرد که این سخت افزار می‌تواند ده ها تریلیون هش در ثانیه پردازش کند:

انت ماینر +S17 هش ریت 73 تراهش در ثانیه ای دارد و با مصرف برق 40 ژول در هر تراهش (J/TH) کار می‌کند. هش ریت و مصرف برق +T17 نیز به ترتیب 64 تراهش در ثانیه و 50 ژول در هر تراهش می‌باشد.

در این معرفی هم چنین به فناوری انتشار گرمای دو لوله ای موجود در دستگاه های جدید اشاره و بیان شد که “فضای بین ورودی و خروجی هوا تا 50 درصد کاهش یافته است” این موضوع باعث بهبود انتشار گرما و کاهش صدای فن می‌باشد خرید ماینر با تراهش بالا.

معرفی ماینرهای اسیک باعث تغییر عرصه ماینینگ ارزهای دیجیتال شده است که قبل از این، برای حل مسائل ریاضیاتی به کارت های گرافیک (GPU) متکی بوده است.

اسیک ها بر اساس الگوریتم های مخصوص ساخته می‌شوند و در زمینه ماینینگ ارزهای دیجیتال می‌توانند عملکرد بسیار بهتری نسبت به کارت های گرافیک داشته باشند، هرچند بعضی از ارزهای دیجیتال نیز در مقابل ماینینگ با استفاده از اسیک ها مقاوم می‌باشند.

شبکه جهانی برای ماینرها

در ماه سپتامبر، بیت مین پلتفرمی برای ارتباط یافتن ماینرهای سراسر جهان با مالکان فارم ها معرفی کرد. نقشه جهانی ماینینگ دیجیتال که عرضه آن در طی برگزاری WDMS برنامه ریزی شده بود، دارندگان سخت افزارهای ماینینگ را به فارم های ماینینگ متصل می‌کند.



:: برچسب‌ها: ماینر ,
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

هشدار جدی: مراقب پول های فیشینگی باشید/فیشینگ و روش های کلاهبرداری با آن

هشدار جدی: مراقب پول های فیشینگی باشید/فیشینگ و روش های کلاهبرداری با آن

 

دزدی از کارت های اعتباری با استفاده از رمز دوم و cvv2  و سپس تبدیل آن پول به هر چیز دیگر با روشی که نتوان آن را پیگیری کرد (استفاده از نام شخصی دیگر برای خرید جنس، انتقال پول به حساب شخصی دیگر و بازپس گیری آن و ...) ، به موضوعی بسیار مهم و البته خطرناک تبدیل شده است که نگرانی مردم را برانگیخنه و گریبان بسیاری را نیز گرفته است.

از جمله ی این روش ها می توان به قراردادن کارت اعتباری خود در اختیار شخصی دیگر برای خرید و فروش با کارت شماست.به عبارت دیگرفردی به شما پیشنهاد می دهد که مبلغی را به کارت شما واریز می کند و شما باید جنسی را بخرید و در ازای انجام این کار، مبلغی را به عنوان دستمزد دریافت کنید. از جمله ی این اجناس برای خرید می توان به خرید بیت کوین، پرفکت مانی، وبمانی و دیگر ارز دیجیتال اشاره کرد. این موضوع به قدری زیاد است که حتی با جستجو در دیوار هم به وفور می توان این نوع آگهی ها را مشاهده کرد. فرض کنید فرد هکر مبلغ 30 میلیون تومان به کارت شما واریز کرده و از شما می خواهد به وسیله ی این پول پرفکت مانی خریداری کنید و مبلغ مثلا 5 میلیون تومان را دریافت کنید. پلیس با پیگیری پول دزدیده شده از کارت شخص قربانی، به کارت شما  میرسد و این شما هستید که با آن خرید کرده اید و مجرم خواهید بود.

فروش بیت کوین


اما در پس این معامله که به نظر ساده می آید چیست؟ این موضوع از چه زمانی شروع شد و به زبان ساده چیست؟

به طور کلی به این روش دزدی، فیشینگ (Phishing) گفته می شود. با ما همراه باشید تا به شرح فیشینگ، انواع آن و راه های جلوگیری از فریب خوردن توسط این روش بپردازیم.

 

 


فیشینگ(Phishing) چیست؟


خرید بیت کوین

فیشینگ راهی است که تبهکاران، اطلاعاتی نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، شماره 16 رقمی عابر بانک، رمز دوم و CVV2 را از طریق ابزارهای الکترونیکی ارتباطات به سرقت می برند. شبکه های اجتماعی، سایت های حراجی و درگاه های پرداخت آنلاین نمونه ای از ابزار های الکترونیکی ارتباطات می باشند.به عبارت ساده تر زمانی که کسی سعی در فریب شما برای به دست آوردن اطلاعات فوق می‌کند، یعنی شما در برابر حمله فیشینگ قرار گرفته‌اید.

کلاهبرداری فیشینگ از طریق ایمیل ها و پیامها صورت می پذیرد و قربانیان به صورت مستقیم اطلاعات حساس و محرمانه خود را در وب سایت های جعلی که در ظاهر کاملا شبیه وب سایت های سالم و قانونی می باشد وارد می نمایند. حقه ی فیشینگ یکی از تکنیک های مهندسی اجتماعی برای فریب کاربران می باشد که علی‌القاعده از ضعف امنیتی یک وب سایت برای انجام عملیات مجرمانه خود استفاده می کنند. برای اولین بار حقه ی فیشینگ در 1987 تعریف شد و اولین باری که واژه فیشینگ برای نام گذاری این واژه استفاده گردید، سال 1996 بود.


انواع تکنیک ها در حقه ی فیشینگ


 

 دستکاری و تقلب در لینکها و آدرس ها

یکی از شیوه های متداول و رایج در فیشینگ ارسال لینک ها و آدرس های متعلق به سازمانهای غیر واقعی و جعلی  از طریق ایمیل می باشد. آدرس هایی که تنها تفاوت آنها با آدرس اصلی یک یا دو حرف است یا از دامین های فرعی گمراه کننده برای ایجاد آنها استفاده گردیده است.


فروش بیت کوین

دور زدن فیلتر

 فیشرها با استفاده کردن از عکس به جای متن، کار فیلترهای ضد فیشینگ را که برای شناسایی متن هایی که عموماً در ایمیل های حاوی آدرس های جعلی یافت می شوند، را سخت می کنند.

وب سایت جعلی

 تنها با ورود و بازدید یک قربانی به سایت جعلی عمل کلاهبرداری صورت نمی پذیرد . در برخی از روش های فیشینگ از دستورات جاوا اسکریپت استفاده می شود تا نوار آدرس را اصلاح کند و تغییر دهد. این کار با قرار دادن تصویر یک آدرس اینترنتی قانونی و موجه در نوار آدرس یا بستن نوار آدرس اصلی و باز کردن یک نوار آدرس جدید که حاوی آدرس اینترنتی قانونی و موجه است، انجام می شود.
 
یک فیشر(مهاجم) حتی می تواند از نقایص موجود در برنامه جاوا اسکریپت یک سایت معتبر و قانونی علیه قربانیان خوداستفاده نمایند. این نوع حمله ها ( که به کراس سایت اسکریپتینگ معروف هستند) به طور خاص سخت و پیچیده هستند، چون آنها قربانی را به صفحه اینترنتی ثبت نام خدمات بانکی خود ارجاع می دهند. صفحه ای که در آن همه چیز از آدرس سایت گرفته تا گواهی امنیتی، همه درست و صحیح به نظر می رسند. در حقیقت لینک دادن به صفحه اصلی حقه ای برای به ثمر رساندن سرقت و انجام دادن حمله است. با انجام این کار کشف این حمله برای افرادی که دانش لازم را ندارند، کار بسیار سختی است. در سال 2006 چنین حمله ای علیه سایت Pay Pal انجام شد.

 

یک برنامه فیشینگ در سطح جهانی با عنوان Man-in-the-middle، که در سال 2007 کشف شد، از یک رابط ساده استفاده می کرد که به فیشر (مهاجم) اجازه می داد بدون هیچ مشکلی سایت هایی خاصی را مجدداً ایجاد کند و جزئیات اطلاعات ورود یا لاگین افراد (نام کاربری و رمز عبور) وارد شده در وب سایت جعلی را برای ورود به سایت های اصلی ثبت و ضبط کند.
 
برای از کار انداختن تکنیک ها و برنامه هایی که وب سایت ها را با هدف پیدا کردن متون و علائم مرتبط با فیشینگ اسکن و بررسی می کنند، فیشرها به تازگی شروع به استفاده از وب سایت هایی کرده اند که با برنامه های فلش ساخته شده اند. این گونه سایت ها بسیار واقعی به نظر می رسند اما در واقع در این سایت ها متون و علائم مرتبط با فیشینگ پشت ظاهر برنامه های فلش پنهان شده اند.

خرید بیت کوین

فیشینگ از طریق تلفن

 تمامی حملات فیشینگ نیاز به استفاده از یک وب سایت جعلی و ساختگی ندارند. این نوع حملات شامل پیام هایی هم می شوند که ادعا می کند از طرف بانک هستند و از مشتری ها (استفاده کنندگان خدمات بانکی) می خواهند با توجه به مشکلی که برای حساب های آنها به وجود آمده است، با یک شماره تماس بگیرند. به محض این که مشتری با این شماره تلفن (که متعلق به مهاجم است و یک سرویس تلفن اینترنتی است) تماس بگیرد، دستوراتی به مشتری داده می شود تا شماره حساب و رمز خود را وارد کند. فیشرهایی که از سرویس تلفن اینترنتی استفاده می کنند، گاهی اوقات از داده های جعلی برای آی دی کالر استفاده می‌نمایند تا برای مشتریان این گونه به نظر برسد که این تماس از طرف یک سازمان مطمئن و معتبر انجام می شود.

سایر روش ها

 

  • نوع دیگری از حمله که موفقیت آمیز بودنش ثابت شده است، ارجاع دادن قربانی به وب سایت اصلی بانک است. سپس یک پنجره پاپ آپ در بالای صفحه سایت به نمایش در می آید و به شکلی که به نظر برسد این صفحه و این سایت متعلق به بانک است، اطلاعات حساس قربانی را درخواست می کنند.

 

  • یکی از جدیدترین روش های فیشینگ تب نبینگ است. این برنامه از صفحاتی که کاربر باز کرده استفاده می کند و به طور آهسته کاربر را به سایت ساختگی ارجاع میدهد.

 

  • دوقلوهای شر یا Evil twins روشی است که شناسایی و کشف آن کار بسیار سختی است. یک فیشر یک شبکه بی سیم (وایرلس) ساختگی ایجاد می کند. این شبکه همانند شبکه های معتبر عمومی و قانونی می تواند در مکان هایی مانند فرودگاه ها، هتل ها و کافی شاپ ها وجود داشته باشد. وقتی که یک نفر وارد شبکه جعلی می شود، کلاهبرداران سعی می کنند رمزهای عبور و یا سایر اطلاعات مرتبط با کارت اعتباری او را ثبت و ضبط کنند.

  • ارسال ایمیلی ازطرف فردی که ادعا میکند دوست یا همکار شما است.

  • پیغام ها یا تبلیغاتی که درشبکه های اجتماعی ارسال می‌کنند.

  • وبسایت های قلابی که که برای امور خیریه تقاضای کمک می‌کنند.

 


چطور متوجه حمله فیشینگ بشویم؟


برای این که به دام حملات فیشینگ نیافتید حتما به آدرس لینک آن ها دقت کنید.  شما فقط باید در وب‌سایت هایی اطلاعات کارت خود را وارد کنید که دامنه آن‌ها shaparak.ir باشد. به عنوان مثال به تصویر زیر توجه کنید:

فروش بیت کوین


هماهنطور که می‌بینید، آدرس صفحه در عکس بالا https://bpm.shaparak.ir است.


در صورتی که در گوشی موبایل خود چنین صفحه‌ای را می‌بینید به موارد زیر هم توجه کنید:

  • برخی از سارقان از عبارت های شبیه shapark استفاده می‌کنند. مثلاً shaporak یا … که این عبارات معتبر نیستند.

  • در برخی از موارد نیز لینکی در بالای صفحه وجود نداشته و صرفاً عکسی از لینک پرداخت shaparak وجود دارد. با کلیک کردن روی لینک از واقعی بودن آن اطمینان حاصل کنید.

 


علائم فیشینگ


فروش بیت کوین

  • آدرسی که در قسمت مربوط به فرستنده یا فرم وجود دارد ظاهرا از طرف شرکتی قانونی است.

  • این پیام‌ها معمولا شامل علامت یا تصاویری هستند که از وب سایت شرکت اصلی برداشته شده‌اند.

  • پیام دارای یک لینک است که به همراه توضیح فرستاده شده است. در صورتی که روی مرورگر کامپیوتر، نشانگر را روی لینک قرار دهید، در گوشه چپ و پایین صفحه آدرسی را مشاهده کنید که در اصل آدرس واقعی وب سایتی است که در صورت کلیک کردن به آن خواهید رفت. توجه کنید که این لینک به آدرس قانونی ای که شما انتظار دارید منتهی نخواهد شد.



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

بیت کوین و اتریوم چه تفاوت هایی دارند؟

بیت کوین و اتریوم چه تفاوت هایی دارند؟

 

اگر  قصد سرمایه گذاری در ارز دیجیتال را دارید و هنوز نمی‌دانید بین بیت کوین  یا اتریوم کدام را انتخاب کنید، بهتر است بدانید که این دو ارز دیجیتال شباهت های زیادی به هم دارند و تفاوت این دو بیشتر از نظر اهداف و در درجه دوم از نظر فنی است. در این مقاله قصد داریم به تشریح برخی از ویژگی ها و تفاوت های بنیادین آنها بپردازیم.

اتریوم و بیت کوین پول‌های رمز‌ گذاری شده‌ای هستند که برای سهولت کارهای تجاری به کمک انسان آمده اند. آنها رقیب پول‌های مرسوم  و  طلا به حساب می‌آیند تا خود را به عنوان جایگزینی جهانی برای این واحد‌های پولی مطرح نمایند. امّا اینکه این ارزهای دیجیتال تا چه اندازه بتوانند در تجارت جای خودشان را باز کنند، چیزی است که باید منتظر بمانیم تا گذر زمان وضعیتش را مشخص کند. امّا شواهد نشان می‌دهد که تا به اینجای کار ارزهای دیجیتال توانسته‌اند مورد استقبال قرار گیرند و جایگاهی برای خودشان دست و پا کنند. شما همچنان می توانید جهت خرید و فروش بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال از طریق صرافی ارز دیجیتال ما با مناسبترین قیمت و بالاترین امنیت اقدام نمایید.


تفاوت بین بیت کوین و اتریوم زمانی مطرح شد که بعد از سخنرانی ویتالیک بوترین در کنفرانس بیت کوین سال 2014 آمریکا، توجه بسیاری افراد به ارز رمزپایه اتریوم جلب شد. با توجه به اولین بودن بیت کوین در میان ارزهای دیجیتال، به سرعت اتریوم با بیت کوین مقایسه شد. اینکه بیت کوین بهتر است یا اتریوم هنوز هم سوال بسیاری افراد است که می‌خواهند تفاوت و شباهت این دو ارز را بدانند.

خرید و فروش بیت کوین


تفاوت های بیت کوین و اتریوم


1. بیت کوین در سال 2008 به عنوان اولین رمزارز دنیا شروع به کار کرد و اتریوم شش سال بعد از آن و در سال 2015 به دنیای کریپتوها معرفی شد.

2. بیت کوین توسط فردی ناشناس، با نام مستعار ساتوشی ایجاد و معرفی شد و همچنان با گذشت حدود 10 سال از معرفی این ارز دیجیتال، هویت این شخص همچنان در در هاله ای از ابهام قرار دارد ولی در مقابل، اتریوم توسط ویتالیک بوترین ایجاد و راه اندازی شده است.

3. بیت کوین یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز و متن باز است که اولین بار در دنیا از فناوری بلاک چین استفاده کرده است و در مقابل اتریوم یک پلتفرم متن‌باز مبتنی بر بلاک‌چین است که به توسعه‌دهندگان اجازه ساخت و توسعه اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز را می‌دهد و ارز دیجیتال اتریوم با نام اتر شناخته می شود.

4. بیت کوین با هدف جایگزینی پول و سیستم پرداخت آنلاین بدون واسطه ایجاد شد و تنها به عنوان یک پول جهت خرید و فروش کالا و خدمات استفاده می شود ولی اتریوم بیشتر به عنوان بستر اجرای قراردادهای هوشمند، راه اندازی توکن های جدید و برگزاری ICO ها مورد استفاده قرار می گیرد.

5. بیت کوین و اتریوم هر دو از پروتکل اثبات انجام کار (PoW) استفاده کرده و قابل استخراج هستند، با این تفاوت که تعداد سکه های قابل استخراج بیتکوین فقط 21 میلیون واحد در نظر گرفته شده است ولی در اتریوم چنین محدودیتی وجود ندارد.

6. زمان تکمیل یک بلاک که ارتباط مستقیم با زمان تایید تراکنش دارد، در اتریوم در حدود 14 ثانیه و در بیت کوین این زمان حداقل 10 دقیقه طول می کشد.

7. اتریوم یک مدل اقتصادی متفاوت با بیت کوین دارد. بلاک های پاداش بیت کوین هر چهارسال یکبار تقسیم می شوند اما در اتریوم این کار هر سال اتفاق میافتد.

8. از نظر فنی، زبان برنامه نویسی استفاده شده در بیت کوین و اتریوم متفاوت است. الگوریتم رمزنگاری اتریوم  و الگوریتم بیت کوین  نام دارد.

9. اتریوم با استفاده از الگوریتم هش خود به اسم Ethash اجازه استفاده از کارت های گرافیک (GPU)  را به جای دستگاه ها و پردازنده های ASIC فراهم می کند امّا بیت کوین چنین امکانی را برای کاربران فراهم نکرده است و در حال حاضر استخراج بیت کوین تنها با دستگاه های بسیار قدرتمند ASIC ممکن خواهد بود.

10. استفاده ی خرده فروشان و فروشگاه های مجازی از بیت کوین به مراتب گسترده تر از اتریوم است، با این همه هواداران اتریوم باور دارند که میزان مصرف برق مورد نیاز برای استخراج اتریوم پایین تر از بیت کوین است و به همین دلیل این ارز گزینه بهتری برای انجام تراکنش های مالی است.


11. در اتریوم کارمزدها متناسب با پیچیدگی محاسباتی، پهنای باند استفاده شده و فضای ذخیره سازی محاسبه می‌شوند. اما کارمزد تراکنش‌های بیت کوین بر اساس اندازه و زمان محاسبه می‌شوند.



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

ارزهای دیجیتال،آینده ی پول در جهان 

 

شاید این مساله برای ما سخت باشد که روزی چیزی را به عنوان پول ارزشمند بدانیم که نتوانیم آن را به صورت فیزیکی لمس کنیم یا آن را در گاو صندق منزلمان، و یا در بانکی معتبر نگهداری کنیم. بهتر است به دو یا سه دهه اخیر نگاه مجددی کنیم، به زمانی که اینترنت متولد شد! در آن زمان اگر به کسی می گفتید می شود در خانه خود با چند نفر که مسافت زیادی با شما دارند ارتباط تصویری برقرار کرد، به احتمال زیاد شما را به عنوان فردی سالم در جامعه نگاه نمی کردند.

برای خرید و فروش بیت کوین پارسیان ارز مراجع کنید

فروش بیت کوین
 

لازم نیست راه دوری بروید، شاید ده سال پیش کمتر کسی بود که جرات می کرد به صورت آنلاین خرید کند. تکنولوژی و فناوری اطلاعات رفته رفته سبک زندگی ما، اقتصاد، کسب و کارها و … را دست خوش تغییر کرده است و باعث شده که ما با سرعت و دقت بیشتری مشکلات خودمان را حل کنیم. برای مثال، حالا ما حواله بانک خود را با اینترنت پرداخت می کنیم، پرداخت قبوض، شارژ تلفن ، خرید و …. همگی در بستر اینترنت هستند.و شاید در طول ماه، پول های دریافتی یا خرج هایمان را به صورت نقدی نبینیم.

این تغییرات همیشه با مخالفت ها و ترس هایی همراه بوده و همواره شاهد جلوگیری از آنها بوده ایم. برای نمونه فروشگاه های آنلاین، پرداخت های آنلاین، شبکه های اجتماعی و … .

خرید بیت کوین
 

ولی تکتولوژی تا به الان نشان داده است که قدرت بیشتری نسبت به محالفان خود داشته و حرف خود را به کرسی نشانده است. سوال اصلی اینجاست،  آیا دنیای دیجیتال ماهیت پول را تغییر خواهد داد؟
هر کشوری برای خود، پول (ارز) مخصوص به خود را دارد که پشتیبانی برای آن که می تواند طلا باشد را مد نظر می گیرد و برای خرید و فروش و معاملات از یک پول واحد استفاده می کند؛ چه برای مصارف داخلی آن کشور و یا برای معاملات بین المللی. بعضی از این پول ها مانند یورو و دلار، به دلیل ارزش و اعتبار در دنیای معاملات بین المللی به عنوان ارز مرجع استفاده می شود

وقتی پول متولد شد خیلی از مشکلات ارزش گذاری در معاملات بر روی کالاها را بر طرف کرد. تا قبل از آن، انسان برای بدست آوردن کالایی، کالای دیگری را داد و ستد می کرد. به عنوان نمونه شخصی که قصد خرید تخم مرغ داشت، سیب زمینی و یا محصول خود را با آن معاوضه می کرد. اما مشکل اینجا بود که هیچ مرجعی برای تعیین ارزش هر کالا وجود نداشت. با پیدایش پول معاملات شفاف تر و ساده تر انجام گرفت. پول ارزشی بود که همه آن را می دانستند و معیار خوبی برای داد و ستدها بود. سکه های طلا، نقره و مس از اولین پول هایی بودند که انسان از آن ها استفاده می کرد تا به امروز که ما از پول کاغذی در معاملات خود استفاده می کنیم. سیر تکاملی تحولات ظاهری پول این را نشان می دهد که به احتمال زیاد تغییراتی در آن صورت گیرد .
بله درسته! در آینده ماهیت پول تغییر خواهد کرد، ماهیتی از جنس دیجیتال

فروش بیت کوین
 

به احتمال زیاد این روز ها گوش شما با کلمه ارزهای دیجیتال آشنا شده است، مخصوصا بیت کویین ! اخیرا بازار بیت کوین حسابی داغ شده و مردم تمایل زیادی به خرید و فروش این ارز دیجیتال پیدا کرده اند.
پول های دیجیتال (پول رمزنگاری شده) مانند اجداد خود خیلی از مشکلات پیش روی ما در معاملات و خرید و فروش را رفع کرده خواهند کرد.
یکی ازهمین مشکلات در حال حاضر وقتی اتفاق می‌افتد که سازمان‌های تامین پول آن را مدیریت می‌کنند. بسیاری از این خدمات سازمان ها با هم کار نمی‌کنند و هماهنگ نیستند ، و درنتیجه هزینه تعاملات مالی را بالا می‌برد. تا کنون، ما دو مرحله از پول را تجربه کرده‌ایم. اولا در دنیای سنتی که باید با اشیاء تعامل می کردیم و پول با سرعتی محدود جابجا می‌شد؛ و دومی در دنیای دیجیتال که پول با سرعت بسیار سریعتر حرکت می‌کند، اما ما هنوز محتاج این سازمان‌ها هستیم. پول تنها با سرعت بانک‌ها جابجا می‌شود.
اما هم اکنون در شروع مرحله جدیدی از پول هستیم. آینده پول قابل برنامه ریزی بودن است. وقتی که نرم افزار و پول را ترکیب کنیم، پول چیزی بیشتر از تنها ارزشی ثابت می‌شود و دیگر نیازی به این سازمان‌ها برای تامین امنیت نداریم. در دنیایی قابل برنامه‌ریزی، ما انسانها و سازمان‌ها را از این حلقه خارج می‌کنیم و وقتی این اتفاق بیافتد، دیگر حس اینکه در حال معامله هستیم را نمی‌کنیم. پول از طریق نرم‌افزار هدایت می‌شود و بصورتی امن و مطمئن هدایت می‌شود.

خرید بیت کوین
 

پول دیجیتال یا پول رمزنگاری شده، اولین قدم در مسیر این تکامل است. پول رمزنگاری شده، پولی دیجیتال است که توسط هیچ دولت یا بانکی هدایت نمی‌شود. پولی است که طراحی شده تا جهان بدون واسطه‌ها کار کند. بیت کوین فراگیر‌ترین پول رمز‌نگاری شده است. اما اکنون صدها نوع پول دیجیتال وجود دارند. اتریوم، لایت کوین، استیلار، دوج‌کوین و... تنها تعدادی از معروف‌ترین آنها هستند.
البته تاکنون هیچ دولتی، حتی دولت ژاپن بیت کوین را به عنوان پول به رسمیت نشناخته‌است و دولت‌های آمریکا، آلمان و چین بر کالا بودن بیت کوین تأکید دارند.
اولین پول رمز‌نگاری شده، مثل اولین خودرو است، کند است و فهمیدنش سخت و استفاده‌اش راحت نیست. پول دیجیتال، مثل اسب و کالسکه است، اقتصاد جهان رویش ساخته شده و  خیلی خوب کار می کند. اگر اولین کسی در محله‌تان باشی که خودرو با موتور درون سوز خریده‌ای، همسایه‌هایت فکر می‌کنند دیوانه‌ای و خواهند گفت :« این  ماشین بزرگ و سنگین که دائما خراب می‌شود و آتش می‌گیرد. هنوز هم از اسب کندتر است، به چه دردت می‌خورد؟» اما همه ما نتیجه این داستان را می‌دانیم.



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

پرفکت مانی

 

پرفکت مانی چیست و چه کاربردی دارد؟ 

 

امروزه در بازار ارز، واحدهای پولی بسیاری مبادله می شود که بسیاری از آن ها، برای افراد معمولی شناخته شده نیستند. برخی از آن ها صرفا واحدهای ارزی دیجیتال محسوب شده و برخی دیگر نیز به واحدهای ارزی الکترونیکی معروف می باشند.
تقریبا همه افراد با واحدهای دلار، یورو، ریال، پوند و سایر ارزها، آشنایی دارند اما کمتر کسی را می توان یافت که با واحدهای ارز الکترونیک نظیر پرفکت مانی(Perfect Money)، وب مانی(Web Money)، پی پال(PayPal) و یا واحد های ارز دیجیتال و رمزنگاری شده نظیر  بیت کوین ریپیل و اتریوم آشنایی داشته باشد. در این مطلب قصد داریم در رابطه با پرفکت مانی صحبت کرده و اطلاعات جامعی را در رابطه با این ارز الکترونیک ارائه دهیم.


پرفکت مانی چیست؟


خرید پرفکت مانی


 پرفکت مانی در واقع نوعی ارز الکترونیک محسوب می شود که ماهیت خارجی نداشته و همچون دلار یا یورو، دارای اسکناس و یا سکه قابل لمس نیست و تنها در حسابی با عنوان حساب پرفکت مانی قابل نگهداری و برداشت می باشد. در حقیقت پرفکت مانی را می توان نوعی حساب اینترنتی و بانک اینترنتی دانست که از سال 2007 با علامت اختصاری PM  می باشد، در کشور پاناما ثبت و شروع به کار نموده است، دانست.

اگر بخواهیم خیلی خلاصه و کوتاه  پرفکت مانی را تعریف کنیم میتوانیم بگوییم پرفکت مانی یک سیستم پرداختی و مالی است که به افراد اجازه میدهد تراکنش های مالی خود را خیلی سریع و ایمن در بستر اینترنت انجام دهند. این سیستم فرصت خوبی برای افرادی است که بیشتر فعالیت های خود را به صورت آنلاین انجام می دهند


این واحد پولی بیشتر به عنوان واحدی برای خرید و فروش اینترنتی محسوب می شود که افراد با تهیه آن از صرافی اینترنتی، می توانند در وب سایت هایی که از این ارز پشتیبانی می کنند خرید نمایند. اگر با حساب های الکترونیک نظیر ویزا کارت یا مستر کارت آشنایی داشته باشید، و یا حداقل چند مرتبه خرید اینترنتی را با استفاده از کارت های بانکی معمولی انجام داده باشید، در رابطه با نحوه خرید و فروش اینترنتی، اطلاعات کافی خواهید داشت.

حساب پرفکت مانی نیز تقریبا به همین صورت عمل می نماید. با این پول دیجیتالی می توان ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین دلار، یورو و حتی طلا خرید. این ویژگی مهم  پرفکت مانی را از سیستم های مالی سنتی که همواره با مشکلات زیادی رو به رو بودند، متمایز کند. شما می توانید به سادگی از طریق صرافی ها و یا وب سایت های خدمات دهنده ارزهای الکترونیکی نظیر پارسیان ارز و یا وب سایت رسمی پرفکت مانی، ارز ریالی و یا دلاری خود را مستقیما به پرفکت مانی تبدیل کرده و سپس با استفاده از پرفکت مانی های تهیه شده، در وب سایت هایی که از این واحد پولی پشتیبانی می کنند خرید نمایید.


آنچه که باعث می شود پرفکت مانی و یا وب مانی که یک ارز الکترونیکی دیگر می باشد، طرفداران بسیاری داشته باشد، اولا سادگی شارژ حساب و خرید و فروش با استفاده از آن می باشد و ثانیا عدم نیاز به احراز هویت های طولانی، پیچیده و گاها غیر ممکنی است که در شارژ و یا افتتاح حساب های دیگری نظیر ویزا کارت یا مستر کارت وجود دارد.

پرفکت مانی به طور رسمی اعلام کرده است که به کاربران ایرانی به طور مستمر خدمات رسانی می کند و حتی وب سایت رسمی خود را با زبان فارسی نیز ترجمه نموده و در دسترس می باشد. با این حساب کاربران می توانند به سادگی این ارز الکترونیکی را تهیه کرده و بدون انجام اعمال پیچیده برای دور زدن تحریم ها، به سادگی با استفاده از آن خریدهای اینترنتی خود را از وب سایت های خارجی، انجام دهند.


کاربردهای پرفکت مانی



•    قابلیت خرید با استفاده از دلار، یورو، طلا 
•    قابلیت جابجایی و انتقال بین حساب های مختلف
•    سادگی در فرایند افتتاح حساب، شارژ حساب و خرید
•    ارائه خدمات ویژه به کاربران فارسی زبان و عدم پیروی از سیاست های تحریم امریکا
•    انتقال وجه به سایر کاربران این شبکه
•    خرید از وب‌ سایت‌های مختلف (برخی وب‌سایت‌ها امکان پرداخت با پرفکت‌ مانی را دارند)
•    دریافت وجه از کاربران دیگر (مثلا به عنوان دستمزد در ازای انجام پروژه‌های مختلف)
•    انجام پرداخت‌های منظم آنلاین (برای نمونه، برای تمدید ماهیانه حساب کاربری در سایت‌های مختلف)
•    دریافت سود به ازای مانده حساب
•    قرض گرفتن و قرض دادن بر اساس شرایط مورد قبول کاربر
چهار شکل پس‌انداز در حساب پرفکت مانی
حساب هر کاربر در پرفکت‌مانی دارای چهار واحد اصلی دارایی است. کاربر می‌تواند دارایی خود را به صورت یک یا چند تا از این واحدها نگهداری کند. این واحدها به شرح زیر است:
•    دلار آمریکا (USD) بر حسب واحد پرفکت مانی (PM)
•    یورو (EUR) بر حسب واحد پرفکت مانی (PM)
•    طلا (Gold) بر حسب واحد پرفکت مانی (PM) معادل طلا بر حسب اونس
•    بیت کوین (Bitcoin)


انواع اکانت پرفکت مانی


خرید پرفکت مانی


بعد از اینکه شما در سیستم پرفکت مانی یک اکانت ساختید(در مقالات بعدی نحوه ساخت و شارژ حساب پرفکت مانی را آموزش خواهیم داد) و مشخصات خود را رجیستر کردید، میتوانید از سه نوع اکانت با قابلیت های مختلف بهره مند شوید:

معمولی (Normal)

همانطور که از نام اکانت ها پیداست؛ حساب معمولی در حقیقت ساده ترین اکانتی است که شما در وبسایت پرفکت مانی و در ابتدا برای خود میسازید. لازم به ذکر است این حساب هیچ محدودیتی برای کاربر ایجاد نمیکند.

 

ارتقا یافته (Premium)

حساب ارتقا یافته به کاربرانی تعلق میگیرد که اکانت خود به مدت یکسال فعال نگه داشته باشند. برای داشتن این نوع حساب کاربری نیز فقط لازم است یک درخواست به بخش پشتیبانی وبسایت پرفکت مانی بفرستید. اما اگر این سوال برای شما ایجاد شده که چرا باید چنین اکانتی داشته باشید، در پاسخ باید گفت با داشتن اکانت سالانه برای تمام تراکنش های شما، 2 درصد تخفیف اعمال خواهد شد و علاوه بر این تراکنش ها و درخواست های شما نسبت به اکانت های معمولی در اولویت قرار خواهند داشت و در زمان سریعتری به بانک ارسال می شوند.

همکار (Partner)

و اما حساب همکار (Partner) فقط می تواند در اختیار بخش های مدیریتی قرار بگیرد. این یعنی وبسایت ها و بیزنس هایی که قصد دارند از سیستم پرفکت مانی برای پرداخت ها و تراکنش های خود استفاده کنند، میتوانند از این اکانت بهره مند شود. از جمله ویژگی هایی که می تواند کسب و کارها را به استفاده از پرفکت مانی جذب کند، کاهش 1.5 درصدی در کارمزد تراکنش های بانکی (چه واریز و چه برداشت) است.

میتوان گفت سیستم مالی پرفکت مانی می تواند برای تجارت های وابسته به اینترنت، بیشترین کاربرد را داشته باشد و در همین راستا، سیاست های زیادی برای کاربردی کردن هر چه بیشتر پرفکت مانی برای کسب و کارها تعبیه شده است.

برای خرید پرفکت مانی به پارسیان ارز مراجع کنید


امنیت پرفکت مانی


خرید پرفکت مانی


بسیاری از تحلیلگران که سیستم مالی پرفکت مانی را بررسی کردند، بر این باورند که این سیستم علاوه بر راحتی در استفاده برای مشتریان، از لایه های امنیتی زیادی برخوردار است. پرفکت مانی از ابزارهای مدرن و آخرین تکنولوژی های موجود در توسعه پلتفرم های مالی استفاده میکند.به همین دلیل میتوان گفت استفاده از پرفکت مانی میتواند با کمترین ریسک ممکن انجام شود.

پرفکت مانی در مجموع از سه روش برای افزایش امنیت حساب‌های کاربران و تراکنش‌های آنها استفاده می‌کند. این سه روش عبارتند از:
•    بررسی آی‌پی (IP) کاربر
•    احراز هویت پیامکی
•    کارت کد

 

شیوه اول: بررسی آی‌پی (IP) کاربر

در هنگام ثبت نام در سامانه پرفکت مانی، آی‌پی کاربر به صورت خودکار ذخیره می‌شود. در دفعات بعدی که کاربر خواست به حساب خود وارد شود، باید از همان آی‌پی اقدام کند. در صورت یکسان نبودن آی‌پی، کاربر باید یک کد مشخص که برایش تعیین شده را وارد کند.

شیوه دوم: احراز هویت پیامکی

در صورتی که این قابلیت را فعال کرده باشید، با هر بار وارد کردن نام کاربری و گذر واژه برای ورود به وب‌سایت پرفکت مانی، یک کد ویژه به گوشی شما ارسال می‌شود. این کد ویژه نقش رمز یک بار مصرف را دارد.

شیوه سوم: کد کارت (CodeCard)

در این شیوه، یک کارت با تصویر گرافیکی از طریق ایمیل برای کاربر ارسال می‌شود. بر روی این کارت چندین کد وجود دارد. کاربر برای انجام هر تراکنش یابد یکی از این کدها را وارد کند.این شیوه ساده یکی از روش‌های موثر تایید تراکنش است. بسیاری از موسسات بزرگ مالی دنیا نیز از این روش استفاده می‌کنند.

 


احراز هویت پرفکت مانی


پرفکت مانی از ابزار جالبی برای احراز هویت خود استفاده میکند. این ساختار مانند یک چشم مصنوعی عمل میکند به این صورت که نمیتواند چهره یا اطلاعات کاربران را فاش کند اما در عین حال این قابلیت را دارد تا اطلاعات و کامپیوتری که کاربر با ان وارد شده را تایید و شناسایی کند.
برای مثال اگر کاربر با آی پی ناشناخته یا ثبت نشده ای قصد ورود به سیستم را داشته باشد، سیستم اجازه ورود به او را نمیدهد بعد از چک کردن ایمیل و فرستادن ایمیل شناسایی و اطمینان از حقیقی بودن شخص، اجازه صادر خواهد شد. ابزارهای دیگری مانند 2FA و ارسال کدکارت به ایمیل نیز از سری اقداماتی است که برای بالا بردن اطمینان و امنیت در پرفکت مانی استفاده می شود.


ریسک‌های پرفکت مانی


 

همانطور که گفته شد، شرکت پرفکت مانی در پاناما به ثبت رسیده است. پاناما کشوری است که قوانین نظارت بر امور مالی چندان سخت‌گیرانه‌ای ندارد. برای نمونه، این شرکت (بر خلاف شرکت‌های غربی) می‌تواند دارایی کاربران خود را در فعالیت‌های مختلف سرمایه‌گذاری کند. همین امر موجب بالا رفتن ریسک پس‌انداز پول در این سامانه می‌شود. اصلی‌ترین دلیل عدم پذیرش این ارز الکترونیک در بسیاری از فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی نیز همین است.


خرید پرفکت مانی


مزیت پرفکت مانی برای ایرانیان



با این حال، با در نظر گرفتن تحریم‌های مختلف مالی علیه شهروندان ایرانی، پرفکت مانی همچنان یکی از بهترین گزینه‌ها برای تراکنش‌های مالی با دنیا به شمار می‌رود. شاید شما هم جزو کسانی هستید که مایلید پول دستمزد خود (برای پروژه‌هایی نظیر برنامه‌نویسی) را از مشتریان خارجی بدون دردسر دریافت کنید. در این صورت، این روش گزینه خوبی باری شما خواهد بود. همچنین شاید به دنبال خرید کارت هدیه برای سرویس‌هایی نظیر آیتونز و گوگل هستید. در این صورت نیز، باز هم پرفکت مانی یکی از بهترین انتخاب‌های پیش رو به شمار می‌رود.


دسترسی به حساب پرفکت مانی


کاربران برای دسترسی به حساب خود می‌توانند از طریق وب‌سایت و نیز اپلیکیشن گوشی اقدام کنند. این اپلیکیشن در دو نسخه اندروید و نیز iOS در دسترس قرار دارد.

کاربران می‌توانند از طریق اپلیکیشن گوشی به خدمات زیر دسترسی داشته باشند:

•    ایجاد / ورود به حساب کاربری
•    پرداخت
•    تبدیل ارز
•    مرورسریع تاریخ معامله
•    واریز و برداشت پول از سیستم
•    فعال سازی / خرید الکترونیکی با استفاده از کوپن پرفکت مانی
•    اضافه کردن حساب های جدید



:: بازدید از این مطلب : 585
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

هزینه‌ها و چالش‌های ماینینگ 

هزینه‌ها و چالش‌های ماینینگ

 
مفهوم ماینینگ (Mining) یا «استخراج رمزارز» در ابتدا کمی گیج‌کننده به نظر می‌رسد. با وجود اینکه رمزارزهای متفاوتی با روش ماینینگ به دست ‌می‌آیند، اما این اصطلاح بیشتر در ارتباط با بیت کوین شناخته می‌شود و البته بخش جدایی‌ناپذیر از آن و ارز دیجیتال مشابه نیز به شمار می‌رود.

 


چرا ماینینگ محبوب شد؟


ماینینگ یکی از ابتدایی‌ترین پله‌های ورود به مبحث رمزارزها است. بعضی مزایای این صنعت و دلایل جذابیت این صنعت برای سرمایه‌گذاران شامل: دوره‌های راه‌اندازی کوتاه، عدم نیاز به بازاریابی، بهره‌برداری از حداکثر ظرفیت از روز اول، فعالیت بدون وقفه در تمام شبانه روز و همه ایام سال، بازگشت سرمایه از ابتدای کار و جریان نقدینگی بسیار خوب، امکان شروع به استخراج حتی با سرمایه کم و هزینه‌های عملیاتی پایین (مانند هزینه برق و انرژی در ایران) است. روش استخراج برای رسیدن به رمزارزها و نکات مربوط به آن شاید یکی از مباحث حل‌وفصل شده در بیشتر کشورهای فعال در این زمینه است. اما این مسئله مدت زمان زیادی نیست که در ایران مطرح شده و به خاطر شرایط خاص اقتصادی، بسیار فراگیر شده است. در دو سال گذشته تلاش‌های بسیاری در زمینه تعیین تکلیف ماینینگ انجام شده که در نهایت اخیراً به عنوان یک صنعت از سوی دولت شناخته شده است. واقعیت این است که در این صنعت همانند دیگر صنایع، چالش‌های بسیاری وجود دارد و فعالان اقتصادی باید قبل از شروع فعالیت از آنها مطلع باشند.

خرید ماینر


دو روش کلی برای به دست‌ آوردن رمزارزها وجود دارد. اولین روش خرید و فروش رمزارزها (Trading) و روش دیگر ماینینگ یا همان استخراج رمزارزها است. در روش خرید و فروش بدون توجه به این که رمزارز چگونه استخراج شده است، این قوانین عرضه و تقاضاست که مشابه با سایر دارایی‌ها نظیر طلا، سهام و ارزها، قیمت رمزارز را تعیین می‌کند که همانگونه که تحولات بازار نشان می‌دهد در چند سال گذشته نیروهای بازار به گونه‌ای حرکت کرده‌اند که افزایش قابل‌توجهی در قیمت بازاری رمزارزها مشاهده می‌شود. ولی به جز خرید و فروش، روش دیگری نیز برای دستیابی به یک رمزارز وجود دارد که همان استفاده از دستگاه‌های ماینینگ و استخراج آنها است.

هزینه‌های اولیه که در شروع کار ماینینگ باید در نظر گرفت به دو دسته هزینه‌های سرمایه‌ای و هزینه‌های عملیاتی تقسیم می‌شود. برای سرمایه‌گذاری در ماینینگ ما با یک‌سری تکنولوژی روبه‌رو هستیم که چند شرکت تولید دستگاه‌های ماینینگ بر سر این تکنولوژی و توسعه آن در حال رقابت هستند. در عملیات ماینینگ با استفاده از تکنولوژی و نرم‌افزارهای رایج و دستگاه‌های تولید برق و نصب و راه‌اندازی و پرداخت هزینه‌های مربوطه، رمزارز استخراج می‌شود. به عنوان مثال برای استخراج بیت‌کوین هیچ پیش‌شرطی جز نصب نرم‌افزارهای لازم وجود ندارد. به هزینه استفاده از این دستگاه‌ها و سخت‌افزارها مثل هزینه برق و سوخت و نگه‌داری، هزینه‌های عملیاتی می‌گویند.

 


در صنعت ماینینگ با چه چالشهایی روبه رو هستیم؟


تکنولوژی اولین چالشی است که فرآیند ماینینگ با آن روبروست. این تکنولوژی دائماً در حال تغییر و پیشرفت است. آنچه واقعیت دارد این است که کارگزاران اقتصادی در سطح خرد روی تکنولوژی، میزان تغییرات قدرت پردازشی طی هر نسل، سرعت پیشرفت آن، میزان مصرف برق و حتی زمان تولید آن هیچ علم و کنترلی ندارند. بنابراین عدم توانایی کنترل تغییرات تکنولوژی طی هر نسل، اولین چالش در زمینه ماینینگ است. همچنین باید متذکر شد که بیت‌کوین تولید شده در فرآیند ماینینگ در بازارهای جهانی بر حسب دلار قیمت‌گذاری می‌شود. نکته قابل توجه این است که به علت ماهیت خاص سیستم‌های بلاک‌چینی و نوسانات بسیار شدید در عرضه و تقاضای بازار، هیچ کس نمی‌تواند قیمت بیت‌کوین را پیش‌بینی کند. پس کنترل عامل نوسانات قیمت (به طور خاص قیمت بیت‌کوین) غیرممکن و به صورت غیرقطعی است.

برای خرید دستگاه بیت کوین به سایت پارسیان ماینر مراجع کنید


خرید ماینر ارزان


در کشور ایران قیمت برق که یکی از عوامل مهم در استخراج رمزارزها است، به صورت یارانه‌ای است. شایان ذکر است که کشور ایران پس از کشور میانمار ارزان‌ترین قیمت برق در دنیا را دارد. با توجه به این‌که بیش از نیمی از تولید برق ایران بر عهده بخش خصوصی است، تعیین تعرفه از سوی وزارت نیرو تنها زمانی منطقی است که وزارت نیرو مسئولیت برق‌رسانی به این نوع مشترکان را عهده‌دار باشد. باید به این نکته توجه داشت که حتی امکان اعمال و اجرای قانون‌های فعلی هم هنوز کاملاً مشخص نشده است و هر لحظه ممکن است هزینه این فاکتور مهم در ماینینگ تغییر کند. پس کنترل عامل مهم برق نیز یکی دیگر از چالش‌های استخراج است. در نهایت، استهلاک دستگاه‌های استخراج نیز موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. چون این احتمال وجود دارد که دستگاه‌ها در طی دوره‌ای که قرار است بازگشت سرمایه داشته باشند، خراب شده و یا به طور کامل از کار بیافتند.

در مجموع با در نظر گرفتن تمام چالش‌های گفته شده در عملیات استخراج و مقایسه آن با درآمد حاصله، می‌توان صرفه اقتصادی استخراج رمزارزها را محاسبه کرد. کلیه عوامل گفته شده بخش جدایی‌ناپذیر از عملیات ماینینگ است، به همین خاطر می‌توان نتیجه گرفت که سرمایه‌گذاری روی استخراج رمزارزها، سرمایه‌گذاری از جنس خطرپذیر است.



:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

فارم

فارم های استخراج سیبری

فارم های استخراج سیبری 


«بیت ریور» و «ماینری» دوفارم استخراج در براتسک هستند که با احداث کانتینرهایی اقدام به جذبماینرها از سرتاسر دنیا کرده‌اند. در تاسیسات این دو فارم،استخراج کنندگان از اسپانیا، روسیه، آمریکا و حتی برزیل دیده می‌شوند.
نیروی برق ارزان و امنیت بالا باعث شده تا ماینرها به براتسک سرازیر شوند. به گفته یکی از مسئولین امنیتی بین ریور، در طول شبانه روز سه نگهبان مسلح در محوطه فارم‌ها گشت زنی می‌کنند.

از طرف دیگر هوای سرد منطقه باعث شده تا هزینه‌های سنگین خنک کردن دستگاه‌ها نیز به حداقل برسد. دمای هوای براتسک در بیشتر ماه‌های سال زیر صفر است و همین مسئله سبب شده تا بخش عمده‌ای از خنک کردن دستگاه‌ها توسط طبیعت صورت گیرد.

طبق آمارها، 10 درصد از کل انرژی مصرفی شبکه بیت کوین، به کشور روسیه مربوط می‌شود. این میزان نیروی الکتریسیته، مسئول 7 درصد از قدرتهش شبکه بیت کوین است. سکوهای کارخانه‌های تولیدی، نیروگاه‌های متروکه و دیگر سازه‌هایی که پس از دوران جنگ سرد بلا استفاده بوده‌اند در حال حاضر مورد استفاده استخراج  قرار می‌گیرند.



:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

ساتوشی ناکاموتو

ساتوشی ناکاموتو کیست؟ 

 

 

ساتوشی ناکاموتو نام مستعار خالق بیت کوین است.

 

وبسایتی با نام مشابه خلاصه‌ای از کتاب در دست نگارش او را برای دانلود قرار داده است.در سال‌های گذشته متون و اخبار مختلفی به نام ساتوشی ناکاموتو منتشر شده‌اند. البته از آخرین متن منتشر شده چند سال گذشته است. جمعه‌ی گذشته فردی که خود را ناکاموتو معرفی می‌کند، یک خلاصه‌ی 21 صفحه‌ای از یک کتاب را در وبسایت NakamotoFamilyFoundation.org منتشر کرد. این خلاصه، توضیحی از یک کتاب در مورد منبع و پایه‌های ارزهای رمزنگاری شده است. دامنه‌ی مذکور چند روز قبل توسط سرویس آمازون به فردی ناشناس فروخته شده بود. یک فرد رابط نیز چند روز پیش به‌نمایندگی از ناکاموتو با مجله‌ی وایرد تماس داشته است.
از زمان خلق بیت کوین، افراد زیادی خود را به‌عنوان ساتوشی ناکاموتو معرفی کرده‌اند. در این میان آنالیزها و بررسی‌های رسانه‌های آنلاین نیز انگشت خود را هرازچندگاهی به سمت یکی از کارشناسان دنیای فناوری نشانه رفته‌اند. یکی از مقاله‌های مشهور در این زمینه در سال 2014 در مجله‌ی نیوزویک منتشر شد و یک مرد ژاپنی-آمریکایی در کالیفرنیا را به‌عنوان خالق بیت کوین معرفی کرد. در سال 2015 نیز وایرد پرونده‌ای در مورد کرگ رایت، متخصص استرالیایی منتشر کرد. در این پرونده رایت به‌عنوان خالق بیت کوین یا علاقه‌مند به شناخته شدن به‌عنوان ناکاموتو معرفی شد. رایت هنوز هم قصد دارد خود را به‌عنوان ناکاموتوی واقعی معرفی کند. او توییت‌هایی در مورد رمزنگاری منتشر می‌کند و چند روز پیش نیز ادعا کرد که وب‌سایت جدید اعتبار ندارد.

نکته‌ی مهم این است که هیچ‌یک از ناکاموتوهای مدعی تا به امروز نتوانسته‌اند در عمل خود را به جامعه‌ی متخصصین رمزنگاری اثبات کنند. متخصصین این جامعه معتقدند ناکاموتوی واقعی باید به کلیدهایی که بیت‌کوین‌های اولیه را کنترل می‌کنند، دسترسی داشته باشد. این بیت کوین ها چند سال است که بدون تغییر مانده‌اند. در تعریف ساده مدعی‌ها می‌توانند با جابجایی یکی از این سکه‌ها به آدرسی دیگر یا تایید سندی با استفاده از کلید این بیت کوین‌ها، ادعای خود را اثبات کنند.

فردی که اخیرا در وبسایت NakamotoFamilyFoundation محتوا منتشر کرده، از جابجایی سکه‌ها یا استفاده از کلید اعتبارسنجی آنها خودداری کرده است. البته با توجه به اخباری که به مجله‌ی وایرد رسیده، او هیچ‌یک از مظنونین اصلی یعنی رایت، نیک سابو و دوریان ناکاموتو نیست. کارشناسان وایرد برای روشن شدن این قضیه مصاحبه‌هایی با فعالین روزهای ابتدایی اکوسیستم بیت کوین داشته‌اند. البته آنها این بار نیز مانند تمامی موقعیت‌های قبلی (که فردی خود را ناکاموتو معرفی می‌کرد) با پاسخ‌هایی بی‌نتیجه روبرو شدند.
خلاصه‌ای که این ناکاموتو در وبسایت مذکور منتشر کرده، حاوی یک پازل ساده‌ی رمزنگاری است که به ادعای خودش، نام کتاب آینده را فاش می‌کند. این پازل ساده که از ارتباط اعداد و حروف ساخته شده، عنوان Honne and Tatamae را فاش می‌کند. این عبارت در ژاپنی به‌معنای بیان اختلاف احساسات شخصی یک فرد و رفتارهای عمومی او است. عنوان خلاصه‌ی کتاب نیز Duality یا همزادی انتخاب شده است.

برای  خرید بیت‌کوین به پارسیان ارز مراجعه کنید

 

متن این خلاصه شامل برخی اطلاعات کلی از هویت ناکاموتو است. او در این خلاصه مادرش را یک نویسنده و مادربزرگ خود را موسس یک شرکت انتشاراتی معرفی کرده است. او ادعا کرده که در 14 سالگی وارد جامعه‌ی رمزنگاری شده و از 20 سالگی در کنار کار کردن به‌عنوان یک محقق دانشگاهی، اطلاعاتی را در مورد بیت کوین منتشر کرده است. در نهایت او از انتخاب نام ساتوشی ناکاموتو می‌گوید. او می‌گوید این نام در ژاپنی با نام شاخص John Smith در فرهنگ انگلیسی برابر است. این بخش از متن اثبات می‌کند که این ناکاموتو، ژاپنی نیست.

مولف این خلاصه بخش زیادی از متن را به توضیح دلیل علاقه و نیازش به حریم خصوصی اختصاص داده است. او توضیح داده که چگونه شبکه‌‌های اولیه را با استفاده از نرم‌افزارهای ناشناس‌سازی روی کامپیوترهای شخصی‌اش اجرا می‌کرده است. او اعتراف می‌کند که رعایت برخی جزئیات در محافظت از هویت خود را فراموش کرده است. گزارش‌‌ زمانی فرآیندها یکی از این جزئیات بوده‌ است. او در این مورد گفته است:

برخی افراد به حدی دقیق بودند که زمان‌های پست کردن مطلب در انجمن‌ها و اضافه کردن کد به متن شبکه توسط من را استخراج کرده و با ترسیم یک نقشه زمان خواب و بیداری من را کشف کردند.

این ساعت‌ها، موقعیت احتمالی ناکاموتو را شرق ایالات متحده‌ی آمریکا تخمین می‌زنند.

بخش دیگری از این خلاصه به تاریخچه‌ی تولد بیت کوین اختصاص دارد. در این بخش‌ها اشاره‌ای نیز به ارتباط خالق بیت کوین با بازیگران بزرگ دنیای رمزنگاری شده است. از میان این افراد می‌توان آدام بک، وی دای، گوین اندرسون و هال فینی را نام برد. این نویسنده می‌گوید که بیت کوین از دل شکست‌های متعدد گروه‌های بسیار زاده شده و تنها دلیل موفقیت آن، ظهور در مکان و زمان مناسب بوده است.
این سند پر از جزئیات تایید نشده از روزهای ابتدایی پروژه‌ی بیت کوین است. او می‌گوید در ابتدا بلاک چین با عنوان تایم چِین (TimeChain) شناخته می‌شده است. اصطلاح فورکنیز که مکانیزمی برای جداسازی پروژه‌های ارزهای دیجیتال از یکدیگر است، Branch Point نام داشته است. در ادامه برای توضیح محدود بودن سقف بیت کوین‌ها نیز او عدد 21 میلیون را یک برآورد تجربی می‌‌داند.

 

نکته‌ی دیگر موجود در این خلاصه، اشاره‌ای جالب و البته مرموز، به گروه بودن ساتوشی ناکاموتو در برهه‌ای از زمان دارد. به‌نظر می‌رسد یکی از مرموزترین بخش‌های این خلاصه، به توضیح این مسئله پرداخته است:
این نکته را در نظر بگیرید که در بخشی از تولید این پروژه، فرد یا افرادی به من کمک کرده‌اند و پس از مدتی از آن جدا شده‌اند. این اتفاق در اکثر اوقات توسعه‌ی پروژه رخ داده است.

او در نهایت توضیح فرد بودن یا گروه بودن ناکاموتو را پاسخی پیچیده می‌داند که در کتاب به آن اشاره خواهد کرد. مولف این خلاصه می‌گوید که موفقیت بیت کوین او را متعجب کرده است. او در این مورد می‌نویسد:

من تصور می‌کردم که این پروژه یا کار می‌کند یا به سختی شکست خواهد خورد. بعلاوه اگرچه استفاده‌هایی از بیت کوین و قابلیت‌های آن در تراکنش‌های مالی مانند جایزه به کاربران، توکن‌های کمک مالی، ارزی برای بازی‌ها و غیره می‌دیدم، تصور نمی‌کردم که روزی به موفقیت کنونی برسد و در مسیری کاملا در تقابل با پول‌های سنتی حرکت کند.


در مورد ارتباط پروژه با پیشگامان صنعت رمزنگاری، نکته‌ی قابل توجه این که تنها توضیحی مختصر در مورد کارهای نیک سابو در این متن آمده است. سابو یکی از اعضای مهم جامعه‌ی رمزنگاری است و در پروژه‌هایی پیش از بیت کوین شرکت داشته است. او در بسیاری از رسانه‌ها به‌عنوان ناکاموتوی اصلی شناخته می‌شود.

در این متن خلاصه اشاره‌ای قابل توجه نیز به آدام بک، یکی از دیگر پیشگامان ارزهای دیجیتال شده است. البته بسیاری از این اشاره‌ها و تقریبا تمام موارد قابل تایید آنها پیش از این به‌صورت عمومی منتشر شده‌اند. در نتیحه نمی‌توان به روشنی ادعا کرد که این بخش‌ها صحیح و اطلاعاتی دست اول هستند یا این که تنها نتایج جستجوی یک نویسنده برای جلب توجه بوده‌اند. بعلاوه رابط این ناکاموتو نتوانسته برای شبهه‌های موجود در مورد ارتباط بک با ناکاموتو توضیح واضحی ارائه دهد.

اگرچه در این خلاصه با جزئیات زیادی به ارتباطات شخصی و اولیه‌ی ناکاموتو با فینی پرداخته شده است، باز هم نمی‌توان آنها را به‌عنوان سند تایید اعتبار این فرد جدید قبول کرد. دلیل اصلی این که فینی پیش از مرگش در سال 2014 بر اثر بیماری ALS از همسر و پسرش خواست که این مکالمات را به‌صورت عمومی منتشر کنند. هدف فینی پایان دادن به احتمالاتی بود که او را به‌عنوان خالق بیت کوین معرفی می‌کردند. همسر فینی با قدردانی از توضیحاتی که در این متن در مورد شوهرش آمده، به این نکته اشاره می‌کند که هیچ‌یک از اطلاعات موجود در آن، اثباتی بر هویت نگارنده نیستند.

 

ناکاموتوی جدید در متن خود ادعا می‌کند که در سال 2010 پروژه‌ی بیت کوین را ترک کرده است. این در حالی است که پیش از این در مجامع عمومی آوریل 2011 به‌عنوان تاریخ ترک پروژه توسط او تصور می‌شد. به‌هر حال او در این مورد می‌نویسد:

من تلاش کردم تا هیچ مدرکی از وجود خودم در این پروژه باقی نگذارم. در ادامه هر اطلاعاتی که من را به‌نوعی با این پروژه مرتبط می‌کرد در تعدادی فایل نگهداری کردم تا پس از ترک من هر کسی بتواند از این شخصیت مخفی استفاده کند. به‌هرحال دلایل متعدد دیگری برای ترک پروژه وجود دارد که در کتاب به‌طور مفصل توضیح خواهم داد.

 

گوین اندرسون، یک از پیشگامان این پروژه بوده و به احتمال زیاد می‌تواند حداقل زمان ترک پروژه از طرف ناکاموتو را اثبات کند. او در این مورد اظهار نظری نداشته و تنها در یک ایمیل پاسخ داده که از بازی «ساتوشی که بود؟» خارج شده است.
حقیقت این است که چالش «ساتوشی که بود؟» اهمیت بسیاری دارد. یکی از بزرگترین دلایل این اهمیت نیز مقدار بسیار زیاد دارایی‌هایی است که در کیف پول‌های دیجیتال ناکاموتو مسدود شده‌اند. کارشناسان بر این باورند که فرد یا گروه ناکاموتو سرمایه‌ای در حدود 900 هزار بیت کوین دارد که با قیمت کنونی و افت کرده‌ی این ارز دیجیتال، چیزی حدود 5.8 میلیارد دلار می‌شود. در نتیجه اگر ناکاموتو آمریکایی باشد امروز در لیست 100 فرد ثروتمند این کشور قرار دارد.

برای خرید و فروش بیت کوین به سایت پارسیان ارز مراجع کنید



:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

ماینر

 

نتیجه تصویری برای ماینینگ

ماینینگ چیست؟

برای خرید  ماینر  به سایت پارسیان ارز مراجع کنید

از آنجایی که ارزهای رمزنگاری شده عموما دارای ساختاری غیرمتمرکز می باشند، بنابراین برای ادامه بقا به توزیع و تایید تراکنش ها به صورت غیرمتمرکز نیاز دارند.

ماینینگ یک نوع فرایند رقابتی است که برای اولین بار طی پروتکل SHA-256 شبکه بیت کوین به منظور ایجاد انگیزه برای پایداری شبکه و ایجاد بیت کوین جدید طراحی گردید. به زبان ساده ماینرها کامپیوترهایشان را به منظور تایید تراکنش ها در اختیار شبکه قرار میدهند و در ازای قدرت و فعالیت کامپیوترهایشان بیت کوین بعنوان جایزه دریافت می کنند، به این عملیات اصطلاحاً ماینیگ گفته میشود.

برای مثال در شبکه بیت کوین،‌ ماینرها تراکنش های هر 10 دقیقه را در بلاک هایی قرار میدن و بلاک پس از تایید در بلاکچین ثبت میگردد. که این روند تقریبا در تمام کوین هایی که روی بلاکچین قرار دارند و نیاز به تایید تراکنش از طریق قدرت پردازشی دارند به همین صورت هست.

 

بلاکچین یعنی زنجیره ای از بلوک ها. در هر بلوک یک سری تعداد تراکنش وجود دارد که این تراکنش ها با الگوریتم های hashing باید در هر بلاک قرار بگیرند. الگوریتم های هشینگ یه سری توابع یک طرفه هستند. یعنی یک ورودی داریم و یک خروجی. یعنی از ورودی میشود به خروجی رسید ولی از خروجی نمی توان به ورودی این تابع رسید.

 

زمانی که یک بلاک حل میشود چه اتفاقی رخ میدهد؟


1. همه تراکنش های داخل بلاک تایید میشوند و از خرج شدن مجدد پول هایی که از حساب ها خارج شده است جلوگیری بعمل می آید 
2. کامپیوتری که زودتر به جواب صحیح رسیده یک مقداری از آن کوین که جایزه بلاک  عنوان میشود را دریافت میکند. درون هر بلاک ممکن است تراکنش وجود داشته باشد یا نباشد ولی جایزه بلاک را دریافت میکند، البته الان تقریبا غیر ممکن است که یک بلاک خالی ماین نشود.

یکی از پارامترهای ورودی تابع هشینگ، هش آخرین بلاکی است که از قبل حل شده است. یعنی تا یک بلاک حل نشود و جوابش پیدا نشود، نمی توان بلاک های بعدی را حل کرد و پیشاپیش به جایزه اش رسید. هر چقدر هم بلاک های بیشتری حل شود، سختی حل بلاک های بعدی بالاتر خواهد رفت و همینطور جایزه هر بلاک هم بسته به کوین مورد نظر کمتر خواهد شد. برای مثال در حال حاضر پاداش ماین هر بلاک 12?5 بیت کوین هست که تقریبا هر چهارسال یک بار این میزان باز هم نصف میشود. که در نهایت در بلاکچین بیت کوین 21 میلیون کوین استخراج خواهد شد و بعد از این مقدار بلاک ها جایزه ای نخواهند داشت و فقط کارمزد تراکنش ها به ماینر ها خواهد رسید.

هر چقدر تعدادماینر ها هم بیشتر شود شبکه، پیدا کردن بلاکهای مجاز را بطور خودکار دشوارتر میسازد تا مطمئن شود که زمان متوسط برای یافتن یک بلاک، همان 10 دقیقه باقی خواهد ماند. لذا، ماینینگ یک کار بسیار رقابتی است که هیچ ماینری نمیتواند کنترل و تصرفی بر روی آن چیزی که درون بلاکچین هست داشته باشد به کل فرآیند ماینینگ اصطلاحا اثبات کار میگویند. یعنی هر چقدر دستگاه من کار انجام بدهد در ازای آن جایزه دریافت میکنم.

به بحث اثبات کار خیلی ایراد گرفته میشود که اتلاف انرژی زیادی دارد و روشی جدید پیشنهاد شده است به نام Proof of Stake یا  اثبات  سهام. که در این سیستم افرادی که دارایی زیادی دارند به عنوان یک Node انتخاب میشوند و رای میدهند که این تراکنش صحیح است یا خیر. برای مثال ارزی مثل اتریوم قرار است در آینده به رویه POS تبدیل شود و به احتمال قوی دیگر قابل ماین نخواهد بود

نتیجه تصویری برای ماینینگ

 

ماینر بیت کوین چیست؟

درباره ماینر بیت کوین و کاربردهای منحصر به فردش گفتنی های بسیاری است. همان‌طور که گفته شد بیت کوین یک فعالیت گسترده ی جهانی است که برای فعالیت به مردم و کاربرانش وابسته است. با توجه به وابسته نبودن به مرکز خاص این سؤال پیش می آید که معاملات بیت کوین چگونه و به چه شیوه ای انجام می شود؟ تمامی انتقالات نیازمند دستگاهی خاص است که کارمزد آن برای صاحب دستگاه می باشد. دستگاه ماینر بیت کوین با روندی مشابه برای تأیید انتقالات بین ارز دیجیتال و خرج شدن دوباره آن توسط یک شخص پاداش می گیرند.

ماینر بیت کوین جزو تجهیزات استخراج بیت کوین است که بازار خرید و فروش آن در سطح جهانی افزایش یافته است به نحوی که در بسیاری از سایت ها می توان ماینر مناسب را پیدا و خریداری کرد.با توجه به نوع ارز دیجیتال، نوع  دستگاه نیز متفاوت است. برای استخراج بیت کوین بهترین انتخاب دستگاه های اسیک است



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

اتریوم

نتیجه تصویری برای اتریوم

اتریوم چیست؟

در ساده ترین جمله، اتریوم یک پلتفرم آزاد مبتنی بر فناوری بلاک چین است که توسعه دهندگان را قادر می سازد تا برنامه های غیرمتمرکز خود را روی آن پیاده سازی کنند. این برنامه‌ها تحت کنترل و نظارت هیچ سازمان و نهادی نخواهند بود و تراکنش‌ها و معاملات روی اتریوم به صورت کاملا مستقل از بانک‌ها یا نهادهای دیگر پولی انجام می‌شوند. ارز دیجیتال این شبکه هم اتر نام دارد و واحد اختصاری آن ETH است.

هر کسی قادر است با استفاده از اتریوم برنامه غیرمتمرکز خود را توسعه دهد. همچنین توسعه دهندگان می‌توانند بدون نیاز به ساخت بلاک چین جدید، با استفاده از اتریوم برای برنامه‌های خود صرافی ارزدیجیتال مستقل بسازند که به آن‌ها توکن می‌گویند. در واقع توکن، ارز برنامه‌های غیرمتمرکزی هستند که خودشان بلاک چین خصوصی ندارند و از بلاک چین های دیگر مثل اتریوم استفاده می‌کنند.

تا قبل از پیدایش اتریوم، برنامه‌نویسان بلاک چین برای ساخت ارز دیجیتال خود از ابتدا مجبور به ساخت یک بلاک چین جداگانه بودند اما امروزه بلاک چین اتریوم میزبان هزاران هزار توکن است

هدف اتریوم تبدیل شدن به یک کامپیوتر جهانی است. یک کامپیوتر برای همه کارها

برای فروش  بیت کوین و خرید بیت کوین به سایت پارسیان ارز مراجعه کنید

تفاوت‌های بیت کوین و اتریوم

آیا اتریوم شبیه بیت کوین است؟ هم بله هم نه. اتریوم هم مانند بیت کوین می‌تواند به عنوان ارز دیجیتال دسته‌بندی شود، مورد معامله قرار بگیرد و آن را به عنوان روش پرداخت پذیرفت اما اتریوم تفاوت‌های زیادی با بیت کوین دارد.

مانند بیت کوین، اتریوم هم یک بلاک چین توزیع شده عمومی دارد. اگر چه تفاوت های فنی زیادی بین این دو وجود دارد اما مهمترین تفاوت، اهداف و قابلیت هاست.

در واقع بیت کوین برای اولین بار با هدف یک سیستم پرداخت جهانی، همتا به همتا و غیرمتمرکز خلق شد اما اتریوم به دنبال حذف تمرکز از تمام فرایندهاست.

در حالی که بلاک چین بیت کوین برای رهگیری مالکیت پول دیجیتال (بیت کوین) استفاده می‌شود، بلاک چین اتریوم برای اجرای کد برنامه‌های غیرمتمرکز طراحی شده است.

اتریوم هم مانند بیت کوین مبتنی بر الگوریتم اجماع اثبات کار یا همان ماینینگ (استخراج) بوده اما قرار است که سمت به اثبات سهام حرکت کند. در اثبات سهام، ماینیگ صورت نمی‌گیرد و افراد بر اساس میزان دارایی خود در شبکه، به تایید تراکنش‌های می‌پردازند و پاداش دریافت می‌کنند.

در حالی که تعداد واحدهای بیت کوین محدود به 21 میلیون واحد است برای اتریوم هنوز سقف مشخصی تعیین نشده است اما احتمالا در ادامه مسیر سقف تعداد کوین تعیین خواهد شد یا حداقل برای آن حد تولید سالانه در نظر گرفته می‌شود تا تورم آن کنترل شود. سرعت تراکنش‌های اتریوم به مراتب سریع‌تر از بیت کوین است و به مراتب کارمزد کمتری نسبت به بیت کوین دارد.

نمی‌توان به طور دقیق گفت که بیت کوین بهتر است یا اتریوم زیرا این دو شبکه اهداف یکسان ندارند و هر کدام کاربرد و ویژگی‌ منحصر به فرد خاص خودش را دارد.

 

مزایای پلتفرم‌های غیرمتمرکزی مانند اتریوم چیست؟

از آنجا که برنامه های غیرمتمرکز در بلاک چین اجرا می شوند، لذا از تمام ویژگی های بلاک چین نیز می توانند استفاده کنند.

غیر قابل تغییر بودن – واسطه ها و افراد ثالث نمی تواند هیچ تغییری در داده ها ایجاد کنند.

غیرقابل دستکاری و نفوذ – برنامه ها بر اساس اجماع شبکه فعالیت می کنند. بنابراین امکان سانسور، نفوذ به شبکه یا حذف داده ها نیست.

امن – بدون نهاد مرکزی و تضمین شده توسط رمزنگاری.

همیشه فعال – برنامه‌های غیرمتمرکز هرگز متوقف نمی شوند و هیچ کس قادر به جلوگیری از فعالیت آن ها نیست.

هر خدمت متمرکزی می تواند توسط اتریوم غیرمتمرکز شود. خدمات بزرگی مثل پرداخت ها، بیمه،‌ رای گیری و بسیاری از خدماتی که اکنون توسط واسطه ها انجام می شوند، با بلاک چین غیرمتمرکز خواهند شد.

با استفاده از پلتفرم‌هایی مانند اتریوم، شرکت‌ها و خدمات گوناگون می‌توانند اعتمادسازی در کار خود را به حداکثر برسانند و به کسب و کار خود اعتبار ببخشند. در دنیایی که داده‌ها بسیار ارزشمند هستند، تمرکززدایی اجتناب‌ناپذیر خواهد بود

مروری بر تاریخچه اتریوم تا به اینجا

 

خالق اصلی و ایده‌پرداز اتریوم یک نابغه روسی به نام ویتالیک بوترین است. او که اکنون (سال 2019) حدود 24 سال سن دارد، در سال 2013 در حالی که فقط 18 الی 19 سال سن داشت، وایت‌پیپر (گزارش کار شبکه) اتریوم را منتشر کرد.

در همان زمان نزدیک به 30 نفر از توسعه دهندگان مطرح برای بحث و گفتگو پیرامون این موضوع با ویتالیک گرد هم آمدند. بوترین منتظر انتقادات بود و بقیه نیز به اشتباهات اساسی که در مفهوم آن وجود داشت، اشاره می‌کردند.  حتی در آن دوران مفهوم اتریوم محوریت بیشتری درباره یک ارز داشت. طی دیدار و مباحثه‌ با افرادی که این ایده را داشتند، گذشت زمان آن را تغییر داد و شکل جدیدی به آن بخشید. پس از اینکه به زبان برنامه‌نویسی مدنظر دست یافتند، هر هفته روش‌های جدیدی برای استفاده از آن به کار می‌بردند. در اواخر ژانویه 2014، تیم پروژه دریافت که ایجاد فضای ذخیره‌سازی فایل در بستری غیرمتمرکز نسبتاً آسان است و مفاهیمی مانند رجیستری نام (Name Registery) را تنها با چندخط کد می‌توان به وجود آورد. با روی هم انباشته‌شدن موارد استفاده‌های جدید، ایده ویتالیک آرام‌آرام تغییر شکل داد و به اتریومی که امروز می‌بینیم، تبدیل شد.

 

اعلان عمومی در سال 2014

در ژانویه سال 2014، به صورت رسمی آغاز به کار توسعه پلتفرم اتریوم اعلام شد. اعضای تیم اولیه توسعه پلتفرم ویتالیک بوترین، میهای آلیسی، آنتونی دی‌لوریو و چارلز هاسکینسون بودند.

تاسیس بنیاد اتریوم در سال 2014

در ژوئن سال 2014 بنیاد غیرانتفاعی اتریوم برای کمک بیشتر در توسعه پلتفرم تاسیس شد. مقر این بنیاد هم‌اکنون در کشور سوئیس است.

جمع‌سپاری و جذب سرمایه در سال 2014

در ماه‌های ژوئن و آگوست 2014، در طول فروش جمعی که اتر در ازای بیت کوین فروخته شد، تیم اتریوم بیش از 31,000 بیت کوین از جامعه ارزهای دیجیتال جمع‌آوری کرد. ارزش آن بیت کوین‌ها در آن زمان چیزی نزدیک به 18 میلیون دلار بود. در زمان فروش جمعی بیت کوین در محدوده 650 دلار معامله می‌شد، اما پس از گذشت زمان قیمت بیت کوین سقوط شدیدی تجربه کرد و تیم پروژه باید با زیان از دست دادن میلیون‌ها دلار روبرو می‌شد.

راه‌اندازی شبکه آزمایشی اتریوم در سال 2015

المپیک (Olympic) نام شبکه آزمایشی اتریوم بود که در ماه مه 2015 راه‌اندازی شد. بسیاری از کاربران تاریخ انتشار اتریوم را به انتشار المپیک نسبت می‌دهند. این شبکه اجازه آشنایی توسعه دهندگان با پلتفرم را می‌داد.

 

اتریوم چگونه کار می‌کند؟

 اتریوم پلتفرمی برای اجرای قراردادهای هوشمند است. قراردادهای هوشمند برنامه‌هایی هستند که توسط برنامه‌نویسان نوشته می‌شوند و به صورت غیرمتمرکز و بدون توقف، یک فرایند را به صورت هوشمند انجام می‌دهند. زبانی که با آن قراردادهای هوشمند را می‌نویسند، زبان برنامه نویسی سالیدیتی (Solidity) است.

قراردادهای هوشمند روی بلاک چین اتریوم پیاده‌سازی و اجرا می‌شود. اتریوم مانند بیت کوین، بلاک چین مخصوص خودش را دارد. مثل بیت کوین، در اتریوم هم شاهد یک بلاک چین عمومی هستیم یعنی همه اعضای شبکه اتریوم در تایید تراکنش‌ها نقش دارند.

دفترکل بلاک چین روی کامپیوترهای هر کسی که به شبکه متصل شود، نگهداری می‌شود با این تفاوت که در بیت کوین فقط تاریخچه تراکنش‌ها ذخیره می‌شود اما در اتریوم نودها از وضعیت قراردادهای هوشمند هم نگهداری می‌کنند. نودها همچنین چیزی به نام ماشین مجازی هم اجرا می‌کنند.

 

ماشین مجازی اتریوم چیست؟

ماشین مجازی اتریوم (EVM)، یک نرم افزار کاملا تورینگ است و روی شبکه نودهای اتریوم اجرا می‌شود. این سیستم صرف نظر از زبان برنامه نویسی، به هر میزان که کاربر بخواهد زمان و حافظه در اختیارش قرار می دهد. ماشین مجازی اتریوم روند ایجاد برنامه های بلاک چینی را بسیار آسان تر و کارآمد تر از همیشه می‌کند. به جای اینکه برای هر برنامه یک بلاک چین ایجاد کنید می توانید از بلاک چین اتریوم برای هزاران برنامه استفاده کنید.

اتر چیست؟

اتر (Ether) نام ارز دیجیتال اصلی شبکه اتریوم است. یکی از کاربردهای اتر استفاده به عنوان دارایی و انجام پرداخت‌های آنلاین می‌باشد اما هدف اصلی از ساخت این ارز ایجاد انگیزه برای فعالیت شبکه بوده است. مثل بنزین که سوخت خودروهاست، اتر هم سوخت شبکه اتریوم است و اگر نباشد هیچ‌انگیزه‌ای برای فعالیت شبکه وجود نخواهد داشت.

هزینه‌های شبکه مثل کارمزد تراکنش‌ها با استفاده از اتر پرداخت می‌شود و ماینرها در ازای ساخت بلاک به عنوان پاداش اتر دریافت می‌کنند. اتر دارای ارزش بوده و در صرافی‌ها خرید و فروش می‌شود.

 

قیمت اتریوم

 

در سال 2017، سال شکوفایی ارزهای دیجیتال، قیمت اتریوم 10,000 درصد رشد داشت. بله درست است یعنی 101 برابر. یعنی 100 دلار در ابتدای 2017، و برداشت 10,000 دلار در انتهای 2017. اتفاقی که شاید هر قرن یکبار رخ دهد. در سال 2016 ارزش هر اتر کمتر از یک دلار بود.

پس از ژانویه 2018، قیمت اتریوم به روند نزولی شدیدی افتاد و امروز (27 بهمن) که در حال نگارش این مقاله هستیم، اتریوم از بالاترین قیمتش در 1500 دلار، بیش از 89 درصد سقوط کرده است. ارزش کل این ارز دیجیتال در اوایل سال 2017 به شدت به بیت کوین نزدیک شد و حتی برخی پیش‌بینی می‌کردند که این ارز دیجیتال بتواند در جدول ارزها از بیت کوین عبور کند.

هم‌اکنون هر واحد اتریوم با قیمت حدود 120 دلار معامله می‌شود. این رقم نشان دهنده این است که اگر اتریوم دوباره بتواند به بالاترین قیمت قبلی خود یعنی 1500 دلار برسد، حدود 15 برابر رشد کرده است.

اتر یک ارز کاربردی است. بدیهی ست که هر چقدر کاربرد و پذیرش آن بیشتر شود، قیمت هم افزایش خواهد یافت. از اتریوم می توان برای هوشمند سازی فرایندها نهایت استفاده را برد. هر میزان که قراردادهای هوشمند اتریوم بیشتر مورد پذیرش نهادها قرار بگیرند، محبوبیت و کاربرد بیشتر و در نتیجه قیمت هم افزایش خواهد یافت.

 

خرید اتریوم

 

از طریق سایت‌های داخلی مثل پارسیان ارز می‌توان اتریوم را به صورت مستقیم با ریال خریداری کرد. اما با این حال بیشتر سایت‌های داخلی در حال حاضر فقط بیت کوین می‌فروشند. همچنین باید توجه کنید که در صورت موجود بودن اتر در این سایت‌ها، حتما باید از معتبر بودن سایت اطمینان حاصل کنید.

متداول ترین روش خرید اتر، مخصوصا برای کاربران ایرانی، سایت پارسیان ارز است.

 



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

بیت کوین کش (Bitcoin Cash) ‌چیست؟

توسعه‌دهندگان بیتکوین کش، به پرسش بیت کوین‌ کش چیست این‌طور پاسخ می‌دهند: بیتکوین‌ کش ‌یک پول الکترونیکی همتا به همتا برای فضای اینترنت است. این پول کاملا غیرمتمرکز است و هیچ بانک‌مرکزی ندارد و نیازی به‌هیچ واسطه‌ای برای رد و بدل کردن آن نیست. این تعریف از بیت‌کوین کش بسیار مشابه با تعاریف ده‌ ارز دیجیتال موجود است؛ پس باید به‌جای پرسش بیت کوین‌ کش چیست به‌دنبال پاسخ پرسش بیت‌کوین‌کش چه تفاوتی با بقیه دارد برویم. در این مطلب آموزشی قصد داریم درمورد اتفاقاتی که منجر‌به پدید آمدن بیت‌کوین‌‌کش ‌شد صحبت کنیم.

 

بیت کوین‌ کش هاردفورکی از بیت‌کوین است که برای کاهش مشکلات بیت کوین ساخته‌شد. هاردفورک نوعی انشعاب و بروزرسانی به‌شمار میرود. یکی از این مشکلات، سختی استخراج برای استخراج‌کنندگان بود که صرفه اقتصادی استخراج را از بین برده بود؛ از طرفی هر تراکنش بیت‌کوین زمان زیادی برای انجام لازم داشت؛ در نتیجه بیت‌کوین‌کش برای حل این مشکلات وارد شد.

بیت‌کوین‌ بدون شک یکی از تحسین‌برانگیزترین ابداعات چندین سال اخیر بوده‌است. با‌این‌حال انتقادات زیادی هم به‌دلیل مسئله‌‌ی مقیاس پذیری به آن وارد شده‌است. عدم مقیاس‌پذیری باعث می‌شد که بیت‌کوین برای تراکنش‌های روزانه مانند خرید ساندویچ یا یک لیوان قهوه کاربرد نداشته باشد که البته این مشکل با راه‌اندازی شبکه  لابتنینگ برطرف شده و شما می‌توانید همین الان و به‌راحتی از کافی‌شاپ‌های استارباکس با بیتکوین قهوه بخرید.

هیچ مشتری یا فروشنده‌ای حاضر نیست برای پرداخت مبلغ یک خرید ساعت‌‌ها منتظر تایید پرداخت بماند و افزایش کارمزد برای تایید شدن سریع‌تر هم کاری غیرمنطقی است.

بیت‌کوین در 1 آگوست 2017 وارد یک هاردفورک  شد که در نهایت موجب به وجود آمدن بیت‌کوین‌‌کش ‌شد. فورک (fork) پدیده‌ای است که باعث ایجاد انشعاب می‌شود و در‌صورت وقوع آن، دو ارز رمزنگاری‌ شده با بلاکچین‌های جداگانه ایجاد می‌شود. در این مورد پس از وقوع فورک، بیت‌کوین همچنان به‌عنوان ارز اصلی روی زنجیره خود باقی می‌ماند و اکنون با سگ‌ویت (segwit) پشتیبانی می‌شود، درحالی‌که یک ارز جدید از زنجیره جدا شد که آن را بیت‌کوین‌کش می‌نامیم و با BCH نمایش می‌دهیم.

در‌حال‌نگارش این مقاله قیمت هر واحد BCH برابر 417 دلار بوده و بیتکوین‌کش در رتبه چهارم رده‌بندی ارزهای رمزپایه در وبسایت coinmarketcap قرارداد. تعداد سکه‌های قابل استخراج بیتکوین‌کش نیز دقیقاً مشابه استخراج بیت کوین 21 میلیون واحد می‌باشد که تا به این لحظه 17,430,038 واحد از آن استخراج شده‌است.

برای فروش بیت کوین به سایت پارسیان ارز مراجع کنید

بیت کوین‌ کش (Bitcoin Cash) ‌چیست؟

 

اما ماجرای بیتکوین‌کش به‎همین جا ختم نمی‎شود. اینبار بیتکوین‌کش در تاریخ 15 نوامبر 2018 هاردفورک شد. و این بروزرسانی باعث شد تا بلاکچین این رمزارز به دو بخش Bitcoin ABC و Bitcoin SV تقسیم شود و هر بخش طرفداران خاص خود را داشته باشد.

این دوبخشی شدن به این خاطر اتفاق افتاد که توسعه‌دهندگان بیت‌کوین‌کش نتوانستند روی به‌روزرسانی این کوین به توافق برسند. برخی از آنها از به‌روزرسانی به نام Bitcoin ABC و برخی دیگر از نسخه Bitcoin SV پشتیبانی کردند.

 

پس از هاردفورک مشخص شد که پشتیبانی بیشتری از بیت‌کوین ای‌بی‌سی نسبت به بیت‌کوین اس‌وی انجام شده است و به‌همین دلیل هم در زنجیره اصلی قرار گرفته و مجدداً به همان بیت‌کوین‌کش تبدیل شد. پس Bitcoin ABC همان بینکوین‌کش اصلی است و bitcoin SV رمزارز جدید.

 

آیا بیت‌کوین‌کش آلت‌کوین است؟

 

حال‌که تاحدودی با بیتکوین‌کش آشنا شدید، باید بگوییم خیر بیتکوین‌کش آلت‌کوین محسوب نمی‌شود. بیتکوین‌کش همان‌طور که در ابتدا توضیح داده شد یک انشعاب کامل از بلاکچین بیتکوین است. بیتکوین‌کش و بیتکوین تا تاریخ 1 آگوست 2017 تاریخچه بلاکچین یکسانی دارند و از این تاریخ به بعد هر کدام یک بلاکچین جدا از هم را تجربه کرده‌اند.

بیتکوین‌کش آلت‌کوین محسوب نمی‌شود چون کدها و برنامه‌های پایه مشترکی با بیتکوین دارد و فقط ویژگی‌های جدیدی در آن افزوده شده است اما قیمت نماد BCH و معاملات جدای از بیتکوین دارد.

ه‌دلیل این‌که زمان زیادی از تولد بیت‌کوین‌کش نمی‌گذرد نمی‌توان درباره آن قضاوت کرد اما تا به‌حال عملکرد مناسبی داشته است. هر روز بر تعداد طرفداران و کاربران بیتکوین‌کش افزوده می‌شود و شبکه آن هم درحال پیشرفت پیوسته و پایداری است.

بیتکوین‌کش هم مثل دیگر ارزهای دیجیتال کامل نیست. هرکدام ویژگی‌هایی دارد که دیگران ندارند. سرمایه‌گذاری در بیتکوین کش مثل هر دارایی دیگر خطرات احتمالی را دارد پس بهتر است قبل از تصمیم گیری اطلاعات کافی داشته باشید.

 

تفاوت‌های بیتکوین و بیت‌کوین‌کش

 

بیت کوین‌ کش (Bitcoin Cash) ‌چیست؟

بیت‌کوین‌کش از نظر ساختاری بسیار مشابه بیت‌کوین است. تعجبی هم ندارد؛ زیرا که بیت‌کوین‌کش حاصل انشعاب از بیت‌کوین است. با‌این‌حال بیتکوین‌کش تفاوت‌ها و در واقع برتری‌هایی نسبت به بیت‌کوین دارد که مهم‌ترین‌شان عبارتند از:

 اندازه بلاک در ابتدا به 8 و در هاردفورک بعدی به 32 مگابایت افزایش یافته است. در نتیجه تراکنش‌های بیشتری با کارمزد کمتر در شبکه قابل انجام هستند.

بیتکوین‌کش سگویت را اجرا نخواهد کرد.

ویژگی replace by fee که برای انجام تغییر در مواردی مثل میزان کارمزد در صف تایید است را ندارد.

در برابر حمله‌های بازپخش و تکرار (replay attack) مقاوم است.

بیت‌کوین‌کش راهکاری برای کاهش سختی شبکه دارد.

کارمزد کمتری نسبت به بیت‌کوین دارد.

 

سرعت مهمترین فرق بین بیت‌کوین و بیتکوین‌کش است. در ابتدا اندازه هر بلاک بیتکوین یک مگابایت بود. (امروز 2 مگابایت است) اما چرا فقط این اندازه را بیشتر و بیشتر نمی‌کنند؟ مثلا آن را به 8000 مگابایت تغییر دهند؟! پاسخ به این سوال را می‌توان با یک مثال درباره ترافیک سنگین داد.

برای مثال، فرض کنید ما مشکل ترافیک سنگین داریم، بنابراین تصمیم می‌گیریم نهایت سرعت مجاز را به 200 مایل بر ساعت تغییر دهیم. چه اتفاقی میافتد؟ اول از هر چیز، مشکل ایمنی پیش می‌آید چون سرعت بالا احتمال تصادف و تلفات را بالا می‌برد. اما مشکل بزرگ‌تر این خواهد بود که حالا ماشین‌های قدیمی و کوچک برای این بزرگراهی که ایجاد شده مناسب نیستند، چون نمی‌توانند به اندازه کافی تند حرکت کنند.

در چنین حالتی بزرگراه پر از افراد قوی با ماشین‌های قوی می‌شود و یک راننده معمولی یا در خانه می‌ماند یا از جاده‌های خلوت‌تر استفاده می‌کند. این دقیقاً همان اتفاقی است که با افزایش محدودیت‌ها رخ می‌دهد. بلاک‌های بیشتر مساوی است با داده‌های بیشتر برای پردازش به ازای هر تراکنش. بنابراین گره‌های کوچک نخواهند توانست این داده‌های اضافه‌شده را پردازش کنند و نامتمرکز ساختن غیر‌قابل اجتناب می‌شود.

 

مشکل تراکنش جامعه بیت‌کوین را به دو گروه تقسیم کرد. یک گروه ادعا می‌کنند که اصلا بیتکوین از ابتدا هم برای استفاده به‌عنوان سیستم پرداخت خوب نبوده‌است و گروه دیگر بر این باور بودند که فقط باید مقیاس‌پذیری آن بیشتر شود. از آن جایی که هیچ‌کدام از دو گروه ول‌کن ماجرا نبودند، در آگوست سال 2017 شبکه بیت‌کوین اساسا در طی فرآیندی که به آن هاردفورک می گویند، تقسیم شد که نسخه جدید از شبکه بیتکوین به‌نام بیتکوین‌کش را ایجاد کرد.

بیت‌کوین‌‌کش از نوع کدهای یکسانی استفاده میکند ولی اندازه هر بلاک آن 32 مگابایت است؛ این افزایش باعث می‌شود تا پردازش تراکنش‌های بیشتری در روز امکان‌پذیر شود.

برای خرید بیت کوین کش یا قیمت بیت کوین میتوانید به پارسیان ارز مراجه کنید

 

بهترین کیف‌پول‌های بیت کوین‌ کش

 

کیف‌پول‌های مختلفی در‌حال‌حاضر وجود دارد که از بیت‌کوین‌‌کش پشتیبانی می‌کند. در اینجا تنها به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد. برای اطلاعات بیشتر در این رابطه می توانید به وبسایت رسمی این کوین مراجعه نمایید.

 

 Ledger Nano S (کیف‌پول سخت‌افزاری): 

یک کیف‌پول سخت‌افزاری برای نگهداری بیتکوین، بیتکوین‌کش، اتریوم و دیگر آلت‌کوین‌ها است که بر اساس ویژگی‌های امنیتی قوی برای ذخیره‌سازی ارزهای رمزنگاری‌شده و ایمن‌سازی پرداخت‌های دیجیتال طراحی‌شده است.

شما می‌توانید این کیف‌پول را به هر رایانه‌ای توسط درگاه USB متصل کنید. لجرنانو اس دارای یک صفحه نمایش جهت بررسی و تأیید هر تراکنش است و تنها با یک دکمه فیزیکی روی دستگاه می‌توانید تراکنش‌ها را تایید نمایید. لجرنانو اس یکی از بهترین کیف‌پول های سخت‌افزاری است که به‌علت ویژگی‌های امنیتی آن در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

Coinomi (کیف‌پول موبایلی):

کیف‌پول Coinomi نیز از ارزهای مختلف از جمله بیتکوین‌کش پشتیبانی می‌کند. علاوه‌بر ویژگی‌های مشترک، در این کیف‌پول این امکان نیز وجود دارد که ارزهای دیجیتالی خود را به یکدیگر تبدیل کنید. Coinomi یکی از بزرگترین کیف‌پول‌ها با قابلیت پشتیبانی از بیت‌کوین و آلت‌کوین‌های دیگر است، زیرا بیش از 70 ارز رمزنگاری‌شده و بیش از 200 توکن را پشتیبانی می‌کند.

Trezor (کیف پول سخت‌افزاری):
یک کیف‌پول سخت‌افزاری است که امنیت پیشرفته‌ای را برای مدیریت کلیدهای خصوصی (private key) بیت‌کوین و ارز‌های دیجیتالی دیگر ارائه می‌دهد. بر‌خلاف روش‌های ذخیره‌سازی سنتی (ذخیره‌سازی آفلاین و یا کیف‌پول کاغذی)، ترزور قادر به انجام پرداخت‌های ایمن بدون افشای کلید خصوصی شما به یک کامپیوتر آلوده است.

Jaxx (کیف‌پول موبایل و دسکتاپ):
کیف‌پول Jaxx از ارزهای رمزپایه مختلف از جمله BCH پشتیبانی می کند. از قابلیت‌های این کیف‌پول این است که می‌توانید برای همگام‌سازی کیف‌پول خود در سایر دستگاه‌ها نیز آن را استفاده کنید. سایر ویژگی‌های مشترک مانند اسکن کدهای QR و پین کد جهت ورود برای امنیت نیز در دسترس هستند. این کیف‌پول همچنین برای سیستم عامل‌های اندروید و iOS نیز در دسترس است.

KeepKey (کیف پول سخت‌افزاری):
KeepKey یکی از دستگاه‌های سخت‌افزاری موجود در بازار برای ذخیره سازی بیت‌کوین‌کش است. این کیف‌پول همان ویژگی پشتیبان‌گیری seed key با پین کد را فعال کرده‌است و مانند دیگر کیف‌پول‌ها کار می‌کند. در‌حال‌حاضر، این کیف‌پول تنها از 6 ارز رمزنگاری‌شده پشتیبانی می‌کند.

کیف‌پول Exodus (کیف‌پول دسکتاپ):
یک کیف‌پول دسکتاپ است که اواسط سال 2015 ساخته شده‌است. استفاده از آن کاملاً رایگان است و دارای رابط کاربری بسیار جذابی است. به‌محض آنکه کیف‌پول Exodus را باز می‌کنید، یک نمودار پایه به‌شما کل دارایی‌تان را از ارزهای دیجیتالی نشان می‌دهد. Exodus برای سیستم عامل‌های مک، لینوکس و ویندوز در دسترس است.


:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina

 بیت کوین

نتیجه تصویری برای بیت کوین

 

 

بیت کوین در چند سال اخیر با نوسانات فراوان قیمت و اوج گرفتن های متوالی، نام خود را در سراسر دنیا بر سر زبانها انداخته است و افراد زیادی را به فکر و تحقیق واداشته تا بپرسند بیت کوین چیست؟ هر چند پاسخ کامل به این پرسش به سادگی امکان پذیر نیست اما در ابتدای این نوشته یک پاسخ ساده به شما می دهیم: بیت کوین یک نوع پول است؛ درست مانند طلا و نقره که سالها توسط انسانها برای تجارت استفاده می شدند که بعدها اسکناس و بعدتر حواله ها و تراکنش های بانکی جایگزین آنها شدند. تمام این ابزارها در برهه هایی از تاریخ نقش پول را در مبادلات انسانها داشته اند. بیت کوین نیز یک نوع پول و وسیله تجارت بر بستر اینترنت است و در این موضوع بیشتر به حواله ها و تراکنش های بانکی شبیه است. اما جهت آشنایی کامل با جزئیات بیت کوین و روش کار با این پول خارق العاده، به صورت کامل باید به بخشهای متنوع آن بپردازیم.

بیت کوین چیست

بیت کوین(نام لاتین:Bitcoin؛نماد:BTC)، یک پول یا ارز دیجیتالاست که به صورت الکترونیکی توزیع و استفاده می شود. شبکه این ارز دیجیتال به صورت غیر متمرکز و کاربر به کاربر است. هیچ شخص یا نهادی این شبکه را کنترل نمی کند. ارز دیجیتال بیت کوین نمی تواند خارج از برنامه ریزی انجام شده، چاپ یا خلق شود و تعداد آن محدود است. فقط 21 میلیون بیت کوین برای همیشه تولید می شود. تراکنش های شبکه بیت کوین، در یک لاگ عمومی با تکنولوژی بلاک چین ذخیره می شوند.

در اولین مقالاتی که در وب فارسی در مورد بیت کوین نوشته شد،بیت کوین آینده پول های دیجیتال نامیده شد. اکنون به آن آینده در حال نزدیک شدن هستیم ولی باید یک گام فراتر گذاشته و بیت کوین را آینده پول بنامیم. در واقع بیت کوین و تکنولوژی پشت این پول و مزایای این تکنولوژی، شرایطی را به وجود آورده تا به این نتیجه برسیم که سیستم فعلی مالی و پولی دنیا که سالها بر اساس آن تبادلات مالی انجام شده، یک اشتباه و ناشی از ضعف و عدم وجود تکنولوژی های دیجیتال بوده است. پولِ آینده، بیت کوین یا چیزی شبیه به آن خواهد بود.که برای خرید  باید از صرافی ارز دیجیتال اقدام نمایید

چه کسی بیت کوین را ساخته است؟

بیت کوین برای اولین بار در سال 2009 به عنوان یک نرم افزار متن باز توسط یک برنامه نویس ناشناس (یا گروهی از برنامه نویسان) تحت نام مستعار ساتوشی ناکاموتو معرفی شد. شایعات زیادی در مورد هویت واقعی ساتوشی ناکاموتو مطرح شده است، اما اغلب افراد نام برده شده به عنوان خالق بیت کوین، این ادعا را رد کرده اند.

ناکاموتو خود را یک مرد 37 ساله که در ژاپن زندگی می کند معرفی کرده است. با این حال از آنجا که تسلط وی به انگلیسی بسیار خوب به نظر می رسد و هیچ نشانه ای از نرم افزار وی در ژاپن وجود ندارد، در مورد این ادعا تردیدهایی وجود دارد. در اواسط سال 2010 ناکاموتو به سراغ موارد دیگری رفت و بیت کوین را در اختیار چند عضو برجسته جامعه بیت کوین قرار داد. ساتوشی نام گاوین اندرسون را به عنوان برنامه نویس و توسعه دهنده اصلی اعلام کرده است. تخمین زده می شود که ناکاموتو دارای یک میلیون بیت کوین است، که ارزش آن با قیمت فعلی، در حدود 6.5 میلیارد دلار تخمین زده می شود. جهت مشاهده توضیحات کاملتر در مورد خالق بیت کوین می توانید مقاله سازنده بیتکوین چه کسی است؟ را مطالعه نمایید. 

 

 

به گفته ی گاوین آندرسن، اولین چیزی که او پس از ناکاموتو در این پروژه بر آن تمرکز کرد، تمرکز زدایی بیشتر شبکه بیت کوین بود. او گفته که به گونه ای عمل کرده که حتی اگر با اتوبوس تصادف کند، این ارز دیجیتال به صورت مستقل و خودگردان به وجود خودش ادامه دهد.
از نظر بسیاری از مردم، مزیت اصلی بیت کوین، استقلال آن از دولت های جهان، بانک ها و شرکت ها است. هیچ مقام و یا صاحب قدرتی قادر نیست در تراکنش های بیت کوین دخالتی داشته باشد، بر آنها مالیات بسته و یا پول مردم را به زور چپاول کند. علاوه بر این، فعالیت های بیت کوین کاملا شفاف است. هر تراکنشی که صورت می گیرد در یک دفتر حساب گسترده عمومی به نام بلاک چین ذخیره می شود.
اساسا، با این که بیت کوین به عنوان یک شبکه تحت کنترل نیست، این امکان را برای کاربرانش فراهم می سازد تا کنترل کاملی بر تمام امورات مالی خود داشته باشند.

 

نتیجه تصویری برای بیت کوین

 

پشتوانه بیت کوین چیست؟

در ابتدا باید بگوییم هیچ ارزی در حال حاضر پشتوانه ندارد! در گذشته ارزها توسط بانکهای مرکزی بطور قراردادی با مقدار مشخصی طلا یا ارز سایر کشورها پشتیبانی یا به عبارت دقیق تر در مواقع مورد نیاز تسویه می شدند اما بعد از لغو قراردادهای بین الملی در این خصوص در دهه هفتاد میلادی، سیستم ارزی شناور در دنیا رایج شد. از آن زمان پشتوانه ای برای ارزها وجود ندارد و اعتبار و ارزش ارزها در حال حاضر به میزان مقبولیت آنها در بین افراد و جوامع بستگی دارد. بیت کوین هم از این قاعده مستثنی نیست و یک ارز شناور و در حال حاضر نسبتا مورد استقبال است. البته بیت کوین چند گام از ارزهای سنتی جلوتر است و سیستم بسیار شفاف، پیشرفته، منظم، دقیق و از پیش تعیین شده ای برای خلق بیت کوین های جدید دارد. بر خلاف ارزهای سنتی که به صورت بی رویه و غیر شفاف و عمدتا بدون اطلاع عموم، توسط بانکهای مرکزی چاپ یا خلق می شوند، شبکه بیت کوین طبق یک قرارداد از پیش تعیین شده، در هر بلاک مقدار مشخصی بیت کوین را خلق می کند که به عنوان پاداش به استخراج کننده یا ماینر همان بلاک تعلق می گیرد. طبق این قرارداد، این مقدار بیت کوین تازه خلق شده در هر بلاک که پاداش استخراج کننده بلاک است، هر چهار سال به نصف کاهش پیدا می کند. در چهار سال اول فعالیت شبکه بیت کوین این پاداش 50 بیت کوین برای هر بلاک بوده و در حال حاضر 12.5 بیت کوین برای هر بلاک است. با توجه به اینکه بطور میانگین هر ده دقیقه یکه بلاک ایجاد می شود و پاداش استخراج هر چهار سال به نصف کاهش پیدا می کند، در نهایت تعداد 21 میلیون بیت کوین تولید خواهد شد.

بیت کوین چطور کار می کند؟ بلاک چین چیست؟

یک کاربر در کیف پول خود فقط مقدار بیت کوین و مراحل و نتیجه تراکنش ها را می تواند مشاهده کند. در پشت فرایندهای شبکه بیت کوین، یک دفتر حساب عمومی به نام بلاک چین قرار دارد. این دفتر حساب شامل تمام تراکنش هایی است که تا به حال پردازش شده است. سوابق دیجیتال تراکنش ها در به اصطلاح بلاک ها قرار دارند. تراکنش ها توسط کاربران یا کیف پول آنها رمزگذاری شده و به شبکه ارسال می شوند. به این دلیل بیت کوین، ارز رمزپایه یا ارز رمزنگاری شده یا رمز ارز(cryptocurrency) نامیده می شود. این تراکنش های رمزگذاری شده سپس در بلاکها گنجانده می شوند.
اگر شخصی سعی کند فقط یک حرف یا عدد را در یک بلاک تراکنش تغییر دهد، این کار بر تمام بلاک ها تاثیر گذار خواهد بود. از آنجا که این یک دفتر حساب عمومی است، تلاش های اشتباه یا تقلب می تواند به راحتی توسط هر کسی قابل تشخیص و اصلاح باشد. هر کاربر در کیف پول خود می تواند اعتبار و صحت هر مبادله را بررسی کند. صحت هر تراکنش توسط امضای دیجیتال مربوط به آدرس های ارسالی محافظت می شود.
به دلیل وجود فرایند تایید، ممکن است تکمیل یک تراکنش در شبکه بیت کوین، چند دقیقه زمان ببرد. پروتکل بیت کوین به گونه ای طراحی شده است که استخراج هر بلوک در حدود 10 دقیقه زمان می برد. جهت آشنایی کامل با بلاک چین و مفاهیم آن، مطالب زیر می تواند به شما کمک کند:

 

ویژگی های بیت کوین

 

غیرمتمرکز بودن

یکی از اهداف اصلی ساتوشی ناکاموتو هنگام خلق بیت کوین، استقلال شبکه آن از هر گونه قدرت کنترل گر بود. این ارز دیجیتال رمزپایه به گونه ای طراحی شده است که هر شخص و هر کسب کار و همچنین هر دستگاه دخیل در استخراج و تایید اعتبار تراکنش ها، بخشی از یک شبکه وسیع را تشکیل می دهند. همچنین طراحی طوری است که حتی اگر بخشی از شبکه از دسترس خارج شود، پول همچنان در حرکت خواهد بود.
ناشناس بودن
این روزها بانک ها تقریبا همه چیز را درباره ی مشتریان خود شامل تاریخچه اعتبار، آدرس ها، شماره تلفن ها، روند دخل و خرج و نیز غیره را می دانند. با توجه به این که نیازی نیست کیف پول به هیچ گونه اطلاعات شناسایی شخصی مرتبط شود، این داستان در بیت کوین بسیار متفاوت است. در حالی که برخی از مردم نمی خواهند اموال آن ها به وسیله ی هیچ یک از مقامات کنترل و ردیابی شود، گروهی دیگر ممکن است استدلال کنند تجارت مواد مخدر، تروریسم، و سایر فعالیت های غیر قانونی و خطرناک با توجه به ویژگی ناشناس بودن بیت کوین، رشد و رونق پیدا می کند.
شفاف بودن
ناشناس بودن هویت دارندگان بیت کوین نسبی است، زیرا تراکنش های این ارز رمزپایه تنها زمانی انجام می گیرند که در پلت فرم بلاک چین ذخیره شده باشند. در تئوری، اگر آدرس کیف پول شما به طور عمومی مورد استفاده قرار گیرد، هر شخصی به وسیله ی مطالعه دفتر حساب بلاک چین، قادر است بگوید چه مقدار پول در آن قرار دارد. هر چند، ردیابی از آدرس بیت کوین به اشخاص هنوز هم تقریبا غیر ممکن است.
کسانی که تمایل دارند تراکنش هایشان ناشناس بماند، می توانند اقدامات لازم را برای گریز از رادار انجام دهند. کیف پول های متعددی وجود دارند که ابهام در تراکنش ها و امنیت شما را در اولویت قرار می دهند، اما ساده ترین کار، استفاده از چندین آدرس و عدم انتقال مقادیر عظیم پول تنها به یک آدرس بیت کوین می باشد.
سریع
شبکه بیت کوین پرداخت ها و انتقالات را تقریبا بلافاصله انجام می دهد و به طور معمول فقط چند دقیقه طول می کشد که در آن سوی دنیا شخص دیگری ارز را دریافت کند، در حالی که انجام چنین انتقالی در بانک ها می تواند چندین روز طول بکشد.
غیر قابل لغو
زمانی که بیت کوین را برای کسی انتقال می دهید، هیچ راهی برای لغو یا بازگرداندن آن وجود ندارد، مگر این که شخص دریافت کنند بخواهد بیت کوین را به شما بازگرداند. این یک تضمین برای دریافت و انتقال پرداخت است، به این معنی که شخصی که شما ارز را برای وی انتقال داده اید هرگز نمی تواند ادعا کند که انتقال برای وی انجام نشده است.

 

با بیت کوین چه چیزی می توان خرید؟

 

در سال 2009، هنگامی که بیت کوین برای اولین بار معرفی شد، مشخص نبود که چطور و کجا می توان از آن برای پرداخت ها استفاده کرد. در حال حاضر می توان عملا توسط این ارز همه چیز خرید. به عنوان مثال شرکت های بزرگی مانند مایکروسافت و دل، این ارز رمزپایه را جهت پرداخت برای خریداری بسیاری از محصولات و محتوای دیجیتال خود پذیرفته اند. می توانید بلیط هواپیما از هواپیمایی هایی مانند بالتیک ایر خریداری کنید و یا بلیط تئاتر خود را با بیت کوین بخرید. موارد دیگری مانند پرداخت هزینه هتل، خرید ملک، پرداخت صورت حساب رستوران و یا تهیه کارت هدیه نیز وجود دارند که می توان برای پرداخت و تهیه آن ها از بیت کوین استفاده کرد. در بازارهای بین المللی نیز جهت پرداخت ها می توان از این ارز رمزپایه استفاده کرد.
به هر حال، بیت کوین هنوز هم یک شکل جدید و کاملا پیچیده پرداخت است و بنابراین طبیعی است که مواردی که بتوان پرداخت ها را با این ارز انجام داد، محدود باشد. اما هر روز بازارها و مشاغل بیشتر و بیشتری انجام پرداخت های خود با این ارز را می پذیرند، از مشاغل و کافی شاپ های کوچک گرفته تا غول های صنایع مختلف.
علاوه بر این با توجه به دائمی بودن تغییر نرخ مبادلات بیت کوین، این ارز رمزپایه می تواند فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری باشد. علی غم این که این ارز هنوز یک ارز ناپایدار و تا حدی ناشناخته است، اما در طول 2 سال اخیر، ارزش آن بیش از ده برابر شده و قیمت بیت کوین در زمان نگارش این مطلب 6500 دلار است.

 

چطور می توان بیت کوین تهیه کرد؟ 

 

ساده ترین روش برای داشتن بیت کوین خرید آن است. این ارز رمزپایه را می توان از طریق انواع صرافی ارز دیجیتال موجود و در دسترس خریداری کرد یا قیمت بیت کوین را دید و یا به طور مستقیم از طریق سایر اشخاص آن را خرید. جهت پرداخت می توان از پول نقد یا کارت های اعتباری استفاده کرد و یا حتی از طریق سایر ارزهای رمزنگاری و تبادل با بیت کوین، آن را تهیه کرد. اما برای اولین انتقال  شما به یک کیف پول  نیاز خواهید داشت.

برای تهیه کیف پول گزینه های مختلفی وجود دارند، اما از مهم ترین آنها می توان به کیف پول های آنلاین و کیف پول های نرم افزاری که بر روی هارد رایانه شما ذخیره می شوند اشاره کرد. هیچ کیف پولی به طور کامل امن نیست، زیرا هارد رایانه شما می تواند خراب شود و یا کیف پول آنلاین ممکن است مورد حمله هکرها قرار گیرد. کیف پول های موبایل نیز وجود دارند که دارای ظرفیت ذخیره سازی بالایی هستند و هر لحظه همراه شما هستند. کیف پول های سخت افزاری و کیف پول کاغذی با دو کد QR نوع دیگر کیف پول ها هستند که نسبت به حملات سایبری و یا خرابی سخت افزاری ایمن می باشند. یکی از سایتهای ارائه دهنده کیف پول آنلاین، بلاک چین دات کام است که جزو اولین وبسایتها در این زمینه نیز می باشد. 

 

استخراج بیت کوین

 

نتیجه تصویری برای بیت کوین

 

راه دیگر بدست آوردن بیت کوین، استخراج آن است یا سایت پارسیان ارز که فروش بست کوین را رادارد . فقط چند سال پیش هر کسی با داشتن یک رایانه قدرتمند می توانست بیت کوین استخراج کند، اما در حال حاضر دیگر این گونه نیست. محبوبیت در حال افزایش این ارز و نرخ تبادل آن باعث شد تا کمپانی های بزرگ وارد گود شوند و با دستگاه های قدرتمند و تا دندان مسلح اقدام به استخراج بیت کوین کنند. این موضوع باعث مشکل شدن استخراج شده و هزینه های انرژی و هزینه استخراج مقرون به صرفه آن را افزایش داده است. علاوه بر این میزان بیت کوین های قابل استخراج به طور مداوم در حال کاهش است. هرچند سودآوری استخراج بیت کوین به صورت رویایی اولیه نیست ولی هنوز هم یک شیوه مناسب برای کسب درامد می تواند باشد. برای خرید ماینر میتوانید از سایت پارسیان ماینر استفاده کنید

بیت کوین را از دیگر روشها نیز می توانید کسب کنید. مثلا مانند سایر پولها می توانید بیت کوین را به عنوان حقوق دریافت نمایید. در حال حاضر شماری از کمپانی ها حقوق کارمندان خود را با بیت کوین می پردازند. یا اینکه می توانید در فروشگاه اینترنتی یا حتی فیزیکی خودتان سرویس پرداخت با بیت کوین را قرار دهید و مشتریان شما هزینه های سبد خرید خودشان را با بیت کوین بپردازند.

علاوه بر این موارد بسیاری از تبلیغات آنلاین را می توانید ببینید که به شما وعده می دهند که با عضو شدن یا انجام برخی فعالیت ها مانند مشاهده عکس، اشتراک گذاشتن عکس، تبلیغات یا گذاشتن پست، لایک یا کامنت می توانید بیت کوین کسب کنید. همانطور که قابل پیش بینی هم هست بسیاری از این کسب و کارها بیت کوین را با شبکه هرمی و طرح های پانزی گره زده و شما را تشویق به زیر مجموعه گیری با رویای کسب درآمد میلیونی می کنند. که البته از پیش به شما در مورد این موارد و صحت آنها هشدار می دهیم.

تفاوت های بیت کوین در برابر ارزهای سنتی

 

 

نتیجه تصویری برای بیت کوین

 

عدم تمرکز
همه ی ارزهای جهان به غیر ارز رمزنگاری، توسط یک متولی اداره می شوند. برای انجام یک تراکنش از طریق بانک، مردم باید هزینه های گزافی را بپردازند و معمولا زمان زیادی طول می کشد تا پول به صاحب آن برسد.
از سوی دیگر بیت کوین به وسیله ی هیچ شخصی کنترل نمی شود. آن دارای یک شبکه نامتمرکز است که توسط همکاری و ارتباط همه ی مردمی که در آن مشارکت دارند، ساخته شده است. به این دلیل، اگر حتی بخشی از شبکه خاموش و یا قطع شود، خللی در انجام تراکنش ها به وجود نمی آید.
بیت کوین نمی تواند جعلی و یا تقلبی باشد
بیت کوین طوری طراحی شده است که در برابر اقدامات تقلبی و جعل ارز مقاوم می باشد. این ارز رمزپایه با استفاده از فناوری بلاک چین و همچنین به وسیله ی مکانیزم های دفاعی گوناگونی که در هر الگوریتم گنجانده شده مشروعیت یافته است.
اکثر ارزهای سنتی کاملا مستعد تقلب هستند و کسانی که آنها کنترل را می کنند تقریبا هیچ راه حلی برای آن ندارند.
طول عمر
بیت کوین در یک شکل فیزیکی وجود ندارد و این به این معنی است که این ارز دیجیتال نمی تواند از نظر فیزیکی خراب شود یا از بین برود. هر بیت کوین برخلاف پول کاغذی و یا سکه ها دارای عمری ابدی است.
پس از ارسال بیت کوین امکان بازگشت آن وجود ندارد
اگر کسی به اشتباه ارز خود را به یک کیف پول دیگر واریز کند، امکان برگشت آن وجود ندارد. مانند بسیاری از ویژگی های دیگر بیت کوین، این کار برای جلوگیری از تقلب و کلاهبرداری انجام شده است. متاسفانه در مورد ارزهای سنتی و فیات، در اکثر تراکنش ها پس از ارسال، امکان برگشت پول تنها با یک تماس فراهم می شود.
عدم محدودیت
برخی ارزهای سنتی مانند یورو و دلار در کشورهای زیادی پذیرفته می شوند، اما بیشتر ارزها تنها می توانند در محدوده جغرافیایی کشور مبدا استفاده شوند. در مقابل بیت کوین، یک ارز آنلاین است، به این معنی که محدوده عمل مجاز آن در سراسر جهان است.



:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sina
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 0 0 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد